PARKLAR,YEŞİL ALANDIR,İŞGAL EDİLEMEZ

Necati Bahçeci

Gsm ; 0 505 545 44 33
  • 25 Ağustos 2021 13:42

PARKLAR,YEŞİL ALANDIR,İŞGAL EDİLEMEZPARKLAR,YEŞİL ALANDIR,İŞGAL EDİLEMEZ

Yazmaya devam edeceğim. Meclis üyesi iken de mücadele vermiştim.
Evet, parklar, yeşil alandır, işgal edilemez.
Maalesef bu konuda İzmir belediyeleri sınıfta kalmaya devam ediyor.
Zaten kibrit kutusu kadar bir park alanı yapılıyor. Gelgelim içinde, elektrik trafosu, doğalgaz regülatörü, muhtarlık binası sebebiyle vatandaşa yeşil alan kalmıyor. Trafo ve regülatörler özel şirkete ait. Bedava alan kullanıyorlar. Yapın şunları yerin altına. Yok, işlerine gelmiyor. Tehlike ve görüntü kirliliği ayrı bir sorun. Belediye muhtarlık için dükkan kiralasın, başka formül düşünsün.
Kanuna göre yeşil alan işgali suç. Ecri misil, işgaliye ödemekte yok. Sade bir vatandaş parka bir şey yapmaya kalksa, zabıta ordusu gelir. Adam muhtarlığın önünde, yağ, bal satıyor.
Bunun için yasada genel bir düzenleme şart. Bakalım kim yapacak?

AK PARTİ’DE SELFİ SİYASETİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, il başkanları toplantısında teşkilata, ‘Hükümetin yaptıklarını vatandaşa anlatın’ diye bir kez daha seslendi.
Bir süredir, parti teşkilatından bazı arkadaşların yazmamı istediği bir konu var. Gerçi bazı cesur kalemler sosyal medyada buna kısmen değinse de, ben açık açık yazıyorum. Sosyal medyayı kullanmayı bu teşkilat bilmiyor. Varsa yoksa selfi. Dostlar alışverişte görsün. Buna kendi çalıp, kendi oynamak derler. Şaşırmamak elde değil; Vekil ilçeye girerken havai fişeklerle karşılanıyor. Bu neyin kutlaması. O zaten, senin şehrine dışarıdan monte edilmiş bir isim. Bu sorgulanmıyor hadi, bari hazır gelmişken, ilçenin sorunlarını konuşturun. Selfiyi gidin, toplanmayan çöplerin yanında çekin. Şu yaz gününde parklarda kuruyan ağaçların önünde çekin.
AK Parti teşkilatına sosyal medya eğitimi şart!

GAZETECİ ARKADAŞLARIM AMAN DİKKAT!

İzin almadığım için isimlerini açıklamıyorum ama iki meslektaşım, Covid 19 illetinden karantinada. Hele bir tanesi hastalığı bayağı ağır geçirmiş. İyi ki aşı olmuşum, yoksa entübe olurdum, dedi.
Şakası yok bunun. Aşıya rağmen tekrar yakalanabiliyorsun. Önemli olan hafif atlatmak. Bunun için de aşıyı olun. Temizlik, maske, mesafe kurallarına devam.
Aşının on yıl sonra bünyene ne yapacağını bilmediğin için karşı olabilirsin ama, virüsün on yıl sonra bünyene ne hasar bırakabileceğini biliyor musun?

SONRA ESHOT OTOBÜSLERİNİ İTMEYELİM

Sosyal Medya üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ray döşenme videosuna yorum yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, toplu ulaşım yatırımlarını gururla takip ettiklerini yazmış. Güzel de; İmamoğlu’nu acaba Soyer takip ediyor mu? Etmiyor ki; İstanbul’daki İETT otobüslerini vatandaşın arızalanınca ittiğini görürdü. İstanbul hep iyi örnek ya; korkarım biz de ESHOT otobüslerini itenleri görürdük.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.