Cumhurbaşkanlığı’na Soyer Aday Olsun mu?

Necati Bahçeci

Gsm ; 0 505 545 44 33
  • 5 Eylül 2021 17:08

Cumhurbaşkanlığı'na Soyer Aday Olsun mu?KAPANMA GERİ GELİR Mİ?

İzmir’e göç yüzde 148 artmış. Türkiye Taşınma Dosyası verilerine göre bu yılın ocak ayından, temmuz sonuna kadar bu göçün salgın sebebiyle olduğu ileri sürülüyor. En çok da İstanbul’dan gelenlerin şehrimize yerleştiği bilgisine yer veriliyor.
İzmir’de son zamanlarda aktiviteler de artmaya başladı. İEF (İzmir Enternasyonal Fuarı) 90’ıncı kez kapılarını açtı. Spordan kültüre hemen her alanda toplantılar yapılıyor.
Okullar da 6 Eylül itibari ile yüz yüze eğitime başlıyor. Her ne kadar tedbirler alındığı ifade edilse de aşı olmayanlar, PCR testi kabul etmeyenler çıkmaya devam ettikçe endişeler de artacak.
Tabip Odaları da sonbahara dikkat çekerek, 4.pikin içinde olduğumuzu açıkladı. Yani İzmir aşılanmada mavi renge ulaşsa da, vaka sayılarının artmaya devam edeceği belirtiliyor.
Görünen o ki; yaz gevşekliği ve aşı rehaveti ile maske, mesafe ve temizliği de aksatan İzmirliler’i korkarım kapanma günleri bekliyor. Şehrin yöneticileri de konunun pek farkında görünmüyor.
Kişi kendi önlemini almak durumunda..

İŞLERİNE GELDİĞİ GİBİ ANLAYANLAR

Son yazımda AK Parti’de denenmişleri denemekle başarı gelmediğine dikkat çekerken, CHP’de de örgütün rahat bırakılması gerektiğini ifade etmiştim.
Ancak, iki partinin teşkilatlarından destekleyici tepkiler alırken, bazıları alınmış olacak ki; – İktidara yürüyoruz.- çıkışı ile uyarıları pek umursamış görünmüyorlar. Ne diyelim? Günü gelince; demiştik deriz.
Bu arada, haklarında yazmadığım diğer partilere de hatırlatmam olsun; ittifaklara güvenmeyin.

SOYER ADAY OLSUN MU?

Ne dersiniz? Cumhurbaşkanlığı’na İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer aday olsun mu?
Tunç Soyer’in verdiği beyanatlarda böyle bir niyetinin olmadığı anlaşılıyor. Lakin, Seferihisar belediye başkanı iken de büyükşehiri düşünmüyordu.
Her ne kadar Kemal Kılıçdaroğlu, aday olabileceğini ifade etmişse de, İstanbul ve Ankara başkanları da aday gibi mesajlar vermeye devam ediyor. Millet ittifakında tüm bunlar nasıl karşılık bulur bilinmez ama; erken ya da zamanında bir seçimi partiler değil, Erdoğan’a karşı güçlü bir isim çıkarabilirlerse kazanabilirler. Şimdilik böyle bir isim göremiyorum.

9 EYLÜL KUTLAMA MESAJIM
Mesajım net. BU MİLLETE ZAFER YAŞATANLARA SELAM OLSUN.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.