Okuduğun kitap başka ellerde hayat bulsun

Okuduğun kitap başka ellerde hayat bulsun
  • 22 Nisan 2016 08:15

Buca’da okunan kitaplar tozlu raflarda kalmıyor, yeni ellerde hayat buluyor. İlçede okuma alışkanlığı arttırmak ve gelecek nesillere daha aydınlık bir Buca yaratmak hedefiyle birçok projeye ev sahipliği yapan Buca Belediyesi, vatandaşların istediği kitaba erişimini kolaylaştırmak için yeni bir kampanya başlattı. Buca Belediyesi kitapseverlerin okuduğu kitapların raflarda kaybolmasını engellemek için başlattığı  ‘Saklama, Bağışla’ isimli kitap bağış kampanyasına ilk büyük destek çocuk eğitim ve hobi dergisi Kağıtvs.com firmasından geldi. Firma, Buca Belediyesi’ne 10 bin dergi bağışladı.

‘Okumak bize iyi gelecek’ sloganıyla ilçede okuma alışkanlığını arttırıcı projelere öncülük eden Buca Belediyesi, okunan kitapların raflarda kaybolmasını engellemek ve başka ellerde hayat bulmalarını sağlamak için başlattığı kitap bağış kampanyası kağıtvs.com firmasının 10 bin adet bağışıyla ivme kazandı.

10 bin adet dergiyi Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’ya teslim eden Kağıtvs.com Firması sahibi İdil Arsan, 3-6 yaş grubu çocukların eğlenirken öğrenmesine yönelik olarak hazırladıkları hobi dergisi Kağıtvs.com Dergisi’ni Bucalı çocuklara ulaştırmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Okuduğun kitap başka ellerde hayat bulsun

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, kampanya açılışında tek kalemde 10 bin adet bağış alarak çıtayı yükselttiklerini, dergileri Buca’daki anaokulu ve Pırlanta Merkezlerine dağıtacaklarını açıkladı. Tüm Bucalıları kitap bağış kampanyasına destek vermeye çağıran Başkan Piriştina, “Her kitap bir hayat kurtarır, aydınlık geleceğimizi oluşturur. Okunan kitaplar tozlu raflarda kalmasın. 7’den 70’e herkesin kitap bağış kampanyamıza destek vermelerini bekliyoruz” diye konuştu.

“Okuduğum kitap başka ellerde yeniden hayat bulsun” diyen kitapseverler okuduğu kitapları, Buca Belediyesi kütüphanelerine bağışlayabilir, (0232) 439 10 10 dahili 2410 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  CHP KARŞIYAKA'DA ÇALIŞKANELLİ ADAY !
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.