“Abdül Batur emekli olsun” çağrımız siyasilerden destek büyüyor

“Abdül Batur emekli olsun” çağrımız siyasilerden destek büyüyor
  • 8 Ağustos 2023 10:27

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte siyaset koridorlarında gerginlikler boy göstermeye başladı. Belediye Başkanlığını meslek haline getirmiş Başkanlar yerlerini korumaya devam etmeye çalışırken, artık değişim gerektiğini savunan siyasiler arasında gerilim yükseliyor.

Geçtiğimiz haftalarda bahse konu olan Belediye Başkanlarından biri olan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un 4 dönemdir Narlıdere Belediye Başkanlığı 1 dönemde Konak Belediye Başkanlığı olmak üzere 5 dönem Belediye başkanlığı yaptığını ve artık emekli olması gerektiğine haberilerimiz de yer vermiş, Gazete Ege Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Polat konuyu köşe yazısında ele almıştı. Polat köşesinde “1999’dan itibren 4 dönem Narlıdere Belediye Başkanlığı görevini yürüten, 2019 da Konak Belediye Başkanlığına yatay geçiş yapan Abdül Batur ARTIK EMEKLİ OLMALI!” ifadelerini kullanmıştı.

Yazının tamamını okumak için linki tıklayabilirsiniz

https://gazeteege.com.tr/nokta/

Abdül Batur emekli olsun çağrımıza siyasilerden de destek gelmeye başladı. Konak İlçe Kongresinde konuşan geçmiş dönem İzmir Milletvekili Musa Çam, Başkan Abdül Batur’un aday yapılmasının ilçede başkanlık için ismi geçenlere haksızlık olduğunu belirti. Çam, “Partide demokrasi olacak. 20 yıldan beri Narlıdere’de, Büyükşehir’e de aday oldu. Gösterilmeyince Konak’da aday gösterildi. Konak’ta 15 belediye başkan adayı vardı. 15’ini yok saydılar. Bu arkadaşlara karşı da yapılan saygısızlık. Koy sandığı, sandıktan kim çıkarsa o olsun” demişti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  ADD’ye tam destek
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.