Başkan Önal: Aydınlık Türkiye için çalışacağız!

Başkan Önal: Aydınlık Türkiye için çalışacağız!
  • 27 Nisan 2024 15:05

Başkan Önal: Aydınlık Türkiye için çalışacağız!

 

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Sivas Madımak Oteli katliamında yaşamını yitiren sanatçı Hasret Gültekin anısına düzenlenen müzikale katıldı. Etkinlik öncesinde konuşan Başkan Önal, Hasret Gültekin’i ve kaybettiğimiz tüm aydınlarımızı, sanatçılarımızı unutmayacağız, unutturmayacağız! “Her şeyin çok güzel olacağı, aydınlık bir Türkiye için çalışacağız” dedi.

 

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı’nca Tepekule Kongre Merkezi’nde sahnelenen Hasret Gültekin Türkü Müzikali’ni, Yeter Gültekin ve vatandaşlarla birlikte seyretti. 

Müzikal öncesi konuşan Başkan İrfan Önal, “2 Temmuz 1993’te, Madımak Oteli’nde 33 aydınımızın gericiler tarafından yakılarak katledilmesinin üzerinden 30 yıldan fazla bir zaman geçti. İnsanlık suçunun zaman aşımı olmaz. Sivas’ı unutmadık, unutturmayacağız. Bugün türküleriyle, sözleriyle değerli sanatçımız Hasret Gültekin’i ve yitirdiğimiz canları andık.  Hiçbirini unutmadık, unutmayacağız. Bu kapsamda hazırlanan müzikalin sunumunda yönetmenimiz Sayın Şirin Aktemur’a, değerli sanatçımız Deniz Türkan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her şeyin çok güzel olacağı, aydınlık bir Türkiye için çalışacağız” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karabağlar Belediye Meclisi Mayıs Ayı toplantısını gerçekleştirdi 
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.