Yunus Emre Kültür Merkezi ve Anaokulu’nun temeli atılıyor

Yunus Emre Kültür Merkezi ve Anaokulu’nun temeli atılıyor
  • 18 Eylül 2023 13:14

Pandemi, deprem ve ekonomik krize rağmen yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bayraklı Belediyesi, Yamanlar sakinlerine verdiği sözü tutuyor! Yamanlar Yunus Emre Kültür Merkezi ve Anaokulu’nun temeli, 21 Eylül Perşembe günü saat 18.00’da gerçekleştirilecek törenle atılıyor. Başkan Serdar Sandal “Söz verdik, tutuyoruz. Yamanlar’ı modern ve donanımlı bir kültür merkezi ile buluşturuyoruz. İçinde düğün salonu ve anaokulunun da yer alacağı bu güzel tesisin temel atma törenine tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

TEMEL ATMA TÖRENİ 21 EYLÜL’DE

Bayraklı Belediyesi tarafından, Yamanlar Pazar Yeri’nin yan tarafında hayata geçirilecek olan Yamanlar Yunus Emre Kültür Merkezi ve Anaokulu’nun temeli 21 Eylül Perşembe günü, saat 18:00’da yapılacak törenle atılacak. Bölgenin önemli bir eksiğini kapatacak olan tesis toplam 947 metrekare alan üzerine inşa edilecek. 3 katlı kültür merkezinin içinde düğün salonu ve 4 derslikten oluşacak anaokulu da yer alacak. Bodrum katında ise konuklar için bir de otopark yer alacak.

“SÖZ VERDİK, TUTUYORUZ”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Yamanlar’da çok önemli bir eksiği gideren ancak yıllar önce yıkılan Yamanlar Düğün Salonu’nu yeniden projelendirdik. Halkımıza söz verdik ve tüm zorluklara rağmen bu sözümüzü tutuyoruz. Kültür merkezi, düğün salonu ve anaokulumuzun temelini 21 Eylül Perşembe günü vatandaşlarımızla birlikte atıyoruz. Tüm Bayraklılıları bu anlamlı törene davet ediyoruz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Önal muhtarlarla buluştu: "Her vatandaşımızın sesine kulak vereceğiz”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.