Yüksek Mimar Olgun Atila: ‘Kiraz’ı Yeniden Kazanacağız’

Yüksek Mimar Olgun Atila: ‘Kiraz’ı Yeniden Kazanacağız’
  • 8 Aralık 2023 12:17

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksek Mimar Olgun Atila, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken dün ziyaret ettiği Kiraz’da önemli mesajlar verdi

Beydağ ve Tire’nin ardından Kiraz’daki CHP ilçe örgütü, esnaf ve muhtarlarla buluşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila’ya ziyareti sırasında, önceki dönem Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz ve CHP Kiraz İlçe Başkanı Yücel Çetinkaya eşlik etti.  Kiraz halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Atila, Halkın ilgisi nedeniyle kalabalık bir topluluk ve partililer ile birlikte esnaf turuna katıldı.

Başkan Korkmaz’dan Atila’ya tam destek

Esnaf turunun ardından, CHP Kiraz ilçe Başkanlığı’nda Olgun Atila ile birlikte ziyarete katılan önceki dönem Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz, Olgun Atila’ya sonsuz destek verdiğini ifade ederek; ‘’Sayın başkanımız genç, dinamik, yorulmaz, dürüst ve güvenilir bir dosttur. Güvenilir bir idarecidir. Ben ilçemizde kendisine, tüm örgütümüz adına destekleyeceğimize dair söz veriyorum.’’ dedi.

2024’te Kiraz’ı Geri Alacağız

CHP İlçe Başkanlığı’nda Kirazlıların ve CHP örgütünün sorularını yanıtlayan Atila; özeleştiri yaparak 2019’da bir takım hatalardan dolayı kaybedilen Kiraz’ın 2024 seçimlerinde kazanılabileceğini ve önceliğinin Kiraz’ı geri almak olacağını belirterek; ‘Ben burada Kiraz’ı kazanmak için o güçlü iradeyi görüyorum. İnşallah sizlere yakışır bir şekilde bu borcumuzu ödemek için 2024 seçimlerinde Kiraz’ımızı kazanmalıyız. 30 ilçeyi kazanmalıyız. Buna enerjimiz, gençliğimiz ve projelerimiz var’’ dedi ve ekledi; ‘’2024 yerel seçimi, 2028 genel seçiminin altlığıdır. Kiraz başta olmak üzere 30 ilçenin hepsini aldıktan sonra yan komşumuz Manisa’yı almak, Denizli’yi almak, Bursa’yı almak en büyük görevimizdir.’’

Her ilçede en az bir kere Büyükşehir Belediye Meclisi toplanacak

Kiraz için yapacağı projelerde Kiraz halkının isteklerini, beklentilerini ve ihtiyaçlarını, kendilerine sorarak, ortak akıl ile faaliyete geçireceğinin sözünü veren Atila, ‘’Güzel ilçemizde nerede bir ihtiyaç varsa gerekirse Kirazlılarla referandum yapıp diyeceğiz ki; ‘Kiraz halkı bunu istiyor’. Kamu yararına olan plan neyse gerekirse olağanüstü meclis toplayıp biran evvel hayata geçiririz. Ama doğru, haklı ve yasal olanını.’’ diye konuştu.
‘’Her ilçede en az bir kere Büyükşehir Belediye Meclisi yaptırma sözü veriyorum.’’ diyen Olgun Atila, İzmir’in tüm belediye başkanlarını, her ilçeye aynı anda getirerek ‘Büyükşehir’in merkezi artık Konak olmayacak’ mesajı verdi. Ve ekledi; ‘’Kirazın da 30 ilçenin de en sevdiği belediye başkanı olmak istiyorum.’’

Bu haber ilgini çekebilir ->  AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı Dolmuşa Bindi Muavin Oldu

‘İktidar Partisi’nin belediyesi olmanın bir avantajını göremedik

’’Biz Kiraz’da iktidar partisinin belediye başkanı olmasının avantajını göremedik. 2023 yılında Kiraz ilçesine yapılan doğalgazla övünmeye çalışılıyor. Tek artıları ilçeye fakülte kazandırılması.’’ diyen CHP Kiraz İlçe Başkanı Yücel Çetinkaya; ‘Fakülte var, kampüs yok, yurt yok. Kültür sanat adına hiçbir şeyimiz yok. 2024’ÜN 31 Mart’ında Kiraz Belediyesi’ne CHP bayrağını dikeceğiz. Olgun başkanımız kazanırsa, büyükşehir gücüyle Kiraz hak ettiği hizmeti alacak.’ Sözleriyle Atila’ya olan desteğini de dile getirdi.

İzmir’e ayrımcılık yapılıyor

Olgun Atila; Belediye binasının Kiraz’daki hemşeriler faydalansın diye yapıldığını ve yarısını Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığını hatırlatarak; ‘’Biz parti ayrımı yapmamıştık. Bazen İzmir’e karşı ayrımcılık yapılıyor. Belediye binası oradaki Kirazlı hemşerilerimiz faydalansın diye yapıldı. Sadece doğalgazla övünmek yeterli değil. Ama biz insan ayrımı yapmıyoruz biz herkesin oyuna talibiz.’’ sözleri ile Başkanlık sürecinde parti gözetmeksizin herkese eşit yaklaşacağını kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.