Urla’da vatandaşlar istedi Dayanç talimatları verdi

Urla’da vatandaşlar istedi Dayanç talimatları verdi
  • 23 Haziran 2023 11:34

“Vatandaş Buluşması”nda konuşan Urla Belediye Başkan V. Kaymakam Murtaza Dayanç, kendisine iletilen sorunların çözümü için birim amirlerine gerekli talimatları verdi. En çok merak edilen sivrisinek ve böcek ilaçlaması konusunda Büyükşehir’in iki araç tahsis ettiğini ve bu araçların ilaçlama yapmaya başladıklarını söyledi

Urla Belediyesi Meclis Salonunda; vatandaşlar, muhtarlar ve belediyenin ilgili birim amirlerinin katılımıyla “Vatandaş Buluşması” gerçekleştirildi. Toplantının açılışında konuşan Urla Belediye Başkan V. Kaymakam Murtaza Dayanç, “Vatandaş Buluşması” adı altında vatandaşlar ile bir araya gelerek taleplerini, önerilerini sıkıntılarını birinci ağızdan dinleyip, birim amirlerinin gerekli notları almasıyla  sorunlara hızlı bir şekilde çözüm üretmek istediklerini belirterek, “Toplantının amacı ve gayesi budur. Faydalı olursak periyodik olarak devam ettireceğiz. Tamamen interaktif bir toplantı olacak. Bugün de olduğu gibi bizzat vatandaşlarımız belediye meclisinde kendi sorunlarını dile getirecek. Vatandaşların daha güzel bir Urla’da yaşamaları için belediyenin ilgili birim amirleri ve personellerimiz var gücüyle çalışmaya devam edecek” dedi.

BİRİMLERE TALİMATLAR VERİLDİ

Toplantıda vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinleyerek ilgili birimlere sorunların çözüme kavuşturulması talimatını veren Belediye Başkan V. Dayanç, Urlalı hemşehrilerimizin merak ettiği konularda şu açıklamaları yaptı: “Kalabak sahilinde daha doğal ama halkın kullanımına da açık bir çalışma yapacağız. Gülbahçe-Gümüşkoy’da şu anda düzenleme yapılan yerde park yapıyoruz. Orada tenis kortu, basketbol, futbol, voleybol  sahaları olacak. Kamelyalar, yürüyüş yolları, fitness aletleri ile deniz kenarında güzel muntazam bir park olacak. Sanat Sokağına alternatif olarak yeni bir sanat aksı oluşturacağız. Park ve bahçelerde sokak hayvanları için mama ve su kaplarının bakımı, onarımı ve sayısının artırılması sağlanacak. Çeşmealtı Mavi Plaj’da 7-8 metre bir bant açılacak. Evlerin sahili işgal eden duvarları kalmayacak.”

İLAÇLAMA BAŞLADI

En çok merak edilen sivrisinek ve böcek ilaçlaması hakkında da açıklamalarda bulunan Belediye Başkan V. Kaymakam Dayanç, “Biz halkın şikayetlerini sürekli İzmir Büyükşehir Belediyesinin ilgili birimlerine ilettik. Şikayetlerin artması üzerine Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk defa iki tane araç ayarlanmış Urla için. Çeşmealtı-Güvendik’te ilaçlamanın başladığını teyit ettim. Bataklık ve sinek yoğunluklu Atatürk, İskele, İçmeler başta olmak üzere bütün mahallelerimizde rutin periyodik ilaçlamanın devam edeceği bilgisi verildi. Halkın isteği doğrultusunda hareket ederek inşallah bundan sonra iletişim merkezinden gelen bildirimlere göre araçları bölgeye yönlendireceğiz. İki araç bundan sonra durmadan çalışacak” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca’nın parklarında yaza hazırlık

KAPALI YÜZME HAVUZU YAPILABİLİR

Bu arada toplantıda vatandaşlardan gelen talep üzerine Belediye Başkan V. Kaymakam Dayanç, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak olan yeni kapalı spor salonu ve gençlik merkezi projesine ilaveten talep edilen kapalı yüzme havuzu talebi için çalışma yapabileceklerini halkın istekleri doğrultusunda projenin revize edilebileceğini belirtti.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.