Uğur Mumcu, “Unutma Bizi” oyunuyla Karabağlar’da anıldı

Uğur Mumcu, “Unutma Bizi” oyunuyla Karabağlar’da anıldı
  • 26 Ocak 2024 13:13

31 yıl önce bombalı suikast sonucu katledilen Gazeteci Yazar Uğur Mumcu, Karabağlar Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle anılıyor. Bu kapsamda Levent Üzümcü Tiyatrosu, “Unutma Bizi” oyunuyla Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahne aldı. Cengiz Toraman tarafından yazılıp yönetilen ve Mumcu’nun yaşamını anlatan oyunda, tiyatro sanatçıları Levent Üzümcü ve Orhan Aydın performanslarıyla ayakta alkışlandı.

Üzümcü ve Aydın’ın anlatımlarının yanı sıra, Solist Gülcan Altan ve Piyanist Dengin Ceyhan müzikleri ve belgesel gösterimleriyle izleyicinin belleğini tazeledi.

Gösteri sonunda Karabağlar Belediyesi Başkanvekili Murat Baran Uygun sanatçılara teşekkür ederek, adlarına dikilen 3 fidanın sertifikasını sundu.

Oyunu, aralarında meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin olduğu çok sayıda vatandaş ilgiyle izledi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Sakiler'den Bayındır’da Muhteşem Konser
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.