Torbalı’dan Çanakkale’ye dayanışma eli

Torbalı’dan Çanakkale’ye dayanışma eli
  • 23 Ağustos 2023 11:14

Dün öğle saatlerinde Çanakkale Damyeri mevkiinde başlayarak halen devam eden yangının söndürülmesi için çevre il ve ilçelerden gelen itfaiye ekipleri de canla başla mücadele ediyor. Bu kapsamda Torbalı Belediyesi tarafından da çıkan yangınlarda kullanılmak üzere Çanakkale’ye su tankerleri gönderildi. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in talimatı ile Çanakkale’de yaşanan yangına müdahale için giden Torbalı Belediyesi’ne ait su tankerleri, bölgede yangın söndürme çalışmalarına başladı.

DAYANIŞMANIN GÜCÜYLE FELAKETİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

Torbalı Belediyesi’nden bölgeye gönderilen araçlar bölgede söndürme ve soğutma işlemlerinin yanı sıra itfaiye ve Orman Genel Müdürlüğü araçlarına su takviyesi de yapıyor. Öte yandan yangın söndürmeye destek amaçlı gönderilen araçların yangının söndürüleceği tarihe ana bölgede kalacağı öğrenildi.   Yaşanan yangından dolayı büyük üzüntü duyduklarını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Çanakkale’deki hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dayanışmanın gücüyle el ele vererek, bu felaketinde üstesinden geleceğiz. Su tankerlerimiz ve personellerimiz ile çalışmalarına destek olduğumuz yangının en kısa sürede kontrol altına alınmasını diliyoruz. Tek temennimiz yangının bir an önce söndürülmesi ve herhangi bir can kaybı yaşanmaması” diye konuştu.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Ödemiş’in simge meydanları örnek işbirliğiyle yenileniyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.