Torbalı için aday adayı olan Baytekin’den Muş ve Bitlis Derneği ziyareti

Torbalı için aday adayı olan Baytekin’den Muş ve Bitlis Derneği ziyareti
  • 11 Aralık 2023 11:11

Aday adaylığı süreci başladığından beri ziyaretlerine aralıksız devam eden CHP Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin, Muş ve Bitlis Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Torbalı için aday adayı olan Baytekin'den Muş ve Bitlis Derneği ziyareti

Durmak bilmeyen Aday Adayı, ‘Yıldırım Baytekin’

CHP Torbalı’nın en iddialı belediye başkan aday adaylarından olan Yıldırım Baytekin, ziyaretlerine devam ediyor. Aday adaylık sürecinin başladığından beri ziyaretlerini sürdürerek projelerini anlatan Yıldırım Baytekin, Belediye Meclis Üyesi Arif Yaşlak ile birlikte Muş ve Bitlis Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdiler. Misafirperverliklerinden dolayı derneğe teşekkürlerini ileten Yıldırım Baytekin, “Hemşehri derneklerini tek tek geziyoruz. Her kapıyı çalacağız ve herkese gideceğiz. Dernek Başkanı Ali Yaşlak’a, derneğin önceki başkanı Sami Şirin’e ve dernek yönetimine de misafirperverlikleri için teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.
“YILDIRIM HIZINDA ÇALIŞIYOR”
Süreç başladığından beri çalışmalarına hız veren Yıldırım Baytekin’in yoğun bir programla çalışmalarına devam etmesi ilçede ‘Yıldırım Hızında’ yakıştırmalarına sebep oluyor. Torbalı’ya Torbalı insanına sevdalı olduklarını belirten Yıldırım Baytekin, “Bizim sloganımız Sevdamız Torbalı’dır. Torbalıyı ve Torbalılılara yıllardır birçok alanda hizmet verdim. Bununla da hep gurur duydum. Ayrıştırmadan herkese eşit yaklaşacak şekilde projelerimizi hazırladık. Sosyal Demokratlık neyi gerektiriyorsa o şekilde çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
ÜYELER SORDU, BAYTEKİN CEVAPLADI

Dernek üyelerinin sorularını cevaplayan CHP Belediye Başkan Aday Adayına ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Dernek Başkanı Avukat Ali Yaşlak, “Sayın Yıldırım Baytekin’e ziyaretleri için şahsım ve derneğimiz adına teşekkür ediyoruz. Biz projelerini ve çalışmalarını yönetim ve üyeler olarak sorduk, kendisi de sabırla tek tek yanıtladı. Kendisine başarılar dileriz.” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan İrfan Önal ilk nikahlarını kıydı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.