TIPKI SİZİN GİBİYİZ +1 FARKLA

TIPKI SİZİN GİBİYİZ +1 FARKLA
  • 1 Ekim 2016 17:55

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/ CHP Buca Gençlik Kolları kardeşlerini yalnız bırakmadı. Her alanda aktif olarak çalışmalarını sürdüren Buca Gençlik Kolları Down sendromlu kardeşleriyle güzel bir gün geçirdi.

TIPKI SİZİN GİBİYİZ +1 FARKLA

DOĞAYI BİRLİKTE KEŞFETTİLER

Buca Gençlik Kolları Başkanı Haydar Göktepe ve ekibi Buca’da bulunan Down sendromlu 7 çocuk ve aileleri ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediyesinin, Sasalı Doğal Yaşam Parkına bir gezi düzenledi. Birlikte eğlenceli ve keyifli zaman geçirdiklerini belirten Başkan Göktepe, doğanın güzelliklerini ve hayvanları birlikte keşfettiklerini de söyledi.

Grup gezintilerine ufak bir mola vermek içinde Bornova Belediyesi Down Kafeyi seçti. Buca Gençlik Kolları ve Down Sendromlu misafirleri bu ziyaret esnasında oradaki Down sendromlu gençlerle de kaynaşma fırsatı yakaladılar.

TIPKI SİZİN GİBİYİZ +1 FARKLA

HEPİMİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Buca Belediyesi ve Bornova Belediyesi ortak projesi olan Bornova’ya Pırlanta merkezi ve Buca’ya Down Kafe projesi kapsamında yapılması planlanan Down Kafe’yi sabırsızlıkla beklediklerini belirten Buca Gençlik Kolları Başkanı Haydar Göktepe, “hedefimiz mümkün olduğu kadar fazla down sendromlu gence ulaşmak ve onları sosyalleştirmek, bugün çok keyifli vakit geçirdik” dedi.  Onların da bu toplumda var olduklarının altını çizen Başkan Göktepe, “Önemli olan beyinlerdeki ve gönüllerdeki engeli kaldırmak. Hepimiz büyük bir aileyiz ve bu dünyada birlikte yaşamayı hak ediyoruz. Onların bir birey olduğunu, yaşam hakları olduğunu bilmek gerekiyor” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Yıldız Kenter Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Karabağlar Kent Konseyi Gençlik Çalıştayı’na katıldı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.