Tacettin Bayır’dan Eleştiri Yağmuru

Tacettin Bayır’dan Eleştiri Yağmuru
  • 18 Ocak 2016 16:37

CHP’nin kurultayında çarşaf listeyle oluşan Parti Meclisi (PM) ayrılıkların derinleşmesine neden oldu. CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel’e tepki göstererek, “İzmir örgütünü temsil eden İl Başkanı örgütün istediği isimler yerine grupçu anlayışıyla kendi ekibinden isimleri PM’ye önermeyi tercih etti. Bundan sonra İl Başkanı da İzmir’de rahat çalışamayacak” dedi.

“MOROĞLU KULLANILABİLİR”

Bayır, CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel’e tepki göstererek, şunları söyledi:

“İzmir’de önseçimden ikinci çıktım. Ancak İl Başkanı önseçimden ikinci çıkan, il başkanlığı tecrübesi olan 32 yıllık parti deneyimi taşıyan biri yerine önseçimden 20. çıkan Mustafa Moroğlu’nun anahtar listeye girmesi için çaba sarf etti. Neden? Mustafa Moroğlu’nu kullanabilir ama Tacetti Bayır’ı kullanamaz. İzmir örgütünü temsil eden İl Başkanı örgütün istediği isimler yerine grupçu anlayışıyla kendi ekibinden isimleri PM’ye önermeyi tercih etti. Bundan sonra İl Başkanı da İzmir’de rahat çalışamayacak. Öyle görünüyor ki Genel Başkan da baskılara tam bir direnç gösteremedi. Kendi adalet terazisinde bunu göremedi. Genel Başkan’ın bundan sonra PM’den kararları çok rahat geçireceğini, eski otoritesini kullanabileceğini düşünmüyorum.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay Fen İşleri Şantiyesi'nde güne başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.