Sporda Bayraklı farkı!

Sporda Bayraklı farkı!
  • 25 Nisan 2024 11:38

Spora ve sporcuya yaptığı yatırımla katıldığı müsabakalarda yüzlerce derece alarak fark yaratan Bayraklı Belediyesi, başarılarına yenilerini ekledi. Bu kapsamda düzenlenen Yıldızlar İl Birinciliği Tekvando Müsabakası ve İller Arası Kick Boks Şampiyona’sında toplam 7 derece kazanan Bayraklılı sporcular, ilçenin gururu oldu. Başkan İrfan Önal, “Gençlerimizi her alanda desteklemeye devam edeceğiz. Onların başarısı hepimizi gururlandırıyor. Tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi.

 

TEKVANDO’DA BAYRAKLI BAŞARISI

Çiğli Spor Salonu’ nda gerçekleştirilen “Yıldızlar İl Birinciliği Tekvando Müsabakası” ve İzmir Afet Evleri Spor Salonu’nda düzenlenen “İller arası Kick Boks Şampiyonası”na katılan Bayraklı Belediyesi sporcuları başarılarıyla müsabakalara damga vurdu. Bayraklılı sporcular kazandıkları 5 madalya ile yıldızlaştı. 330 sporcunun katıldığı “Yıldızlar İl Birinciliği Tekvando Müsabakası”nda  Bayraklı Belediyesi sporcuları toplam 5 madalya kazanarak yarışmaların yıldızı oldu. Feyzasu Sarıkaya birinci, Ege Kovanlık ve İsmail Yahya Topaloğlu ikinci, Kerim Söylemez ve Yaren Toktor ise üçüncü oldu.

Sporda Bayraklı farkı!

KİCKBOKS’TA 2 DERECE

İzmir Afet Evleri Spor Salonu’nda yapılan 8 ilden 240 sporcunun katıldığı “İller arası Kick Boks Şampiyonası”na 2 sporcu ile katılan Bayraklı Belediyesi Spor Klubü Kick Boks Takımı’nda yer alan Nehir Yaman Genç “Bayan K-1 Stil” kategorisinde ikinci olurken, Serap Ceylan ise “Full Contact” kategorisinde üçüncülüğü elde etti.

Sporda Bayraklı farkı!

DESTEKLERİMİZİ BÜYÜTECEĞİZ

Bayraklılı sporcuların başarılarıyla gurur duyduklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Bayraklı’da gençlerimize ayrı bir önem veriyoruz. Onların her alanda başarılı olabilmesi için eğitimden spora, kültür sanattan gençlik projelerine kadar her alanda yanlarında olmayı sürdüreceğiz. Biz elimizden geleni yaparken inanıyoruz ki onlar da başarılarını her geçen gün daha da büyütecek. Bu kapsamda son müsabakalarda ilçemizi gururlandıran sporcularımızı tebrik ediyor, tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Konak Belediye Meclisi mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.