Senem Gürer Solak; “Soyer Çiftinin” Seferihisar Adayı mı?

Senem Gürer Solak; “Soyer Çiftinin” Seferihisar Adayı mı?
  • 27 Kasım 2023 20:46

Senem Gürer Solak; “Soyer Çiftinin” Seferihisar Adayı mı?

Daha önce CHP Seferihisar İlçe Başkanlığını yürüten Senem Gürer Solak, CHP Seferihisar Belediye Başkanlığı aday adaylığını ilan etti.

Bu duyuru sonrası Seferihisar’da  siyasi kulisler hareketlendi. Özgür Özel’in daha çok kadın aday yapacağız açıklaması sonrası Kadın adayların başvuruları hızlanmıştı.

Ortaya atılan iddia; Senem Gürer Solak’ın Tunç Soyer ve Neptün Soyer’den büyük destek aldığı yönünde. İddialara göre Senem Güler Solak, Soyer çiftinin adayı olarak Seferihisar Belediyesine Başkan adayı olacak.

 

Senem Gürer Solak, Seferihisar da daha evvel Anavatan Partisinde Hamit Nişancı ile birlikte uzun süre siyaset yapmış, Anavatan Partisinde Meclis Üyeliği adaylı olmuş.

Senem Gürer Solak; “Soyer Çiftinin” Seferihisar Adayı mı?

Senem Gürer SolakSenem Güler Solak’ın adaylık açıklaması ;

 

“1974 yılında Seferihisar’da doğdum. Evli ve bir çocuk annesiyim. Cumhuriyet Halk Partisi’nde siyasi hayatım 2014 yılında kadın kollarında çalışarak başladı. 2015 – 2018 yıllarında CHP Seferihisar İlçe Ana Kademe yönetiminde Bilişimden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yaptım. 2018 – 2023 yılları arasında CHP Seferihisar İlçe Örgütü’ne İlçe Başkanlığı yapma onurunu yaşadım.

 

2019 yerel seçimlerinde ilçemizden Cumhuriyet Halk Partili bir İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, bir de Seferihisar Belediye Başkanı çıkartan ilçe örgütünün başkanı olmak benim için çok büyük bir gurur kaynağıdır. 2023 yılında yapılan kongremizde, 2018 – 2023 yıllarında İzmir’de oyunu en çok arttıran 4. ilçe olan ilçe örgütümüzün beş yıl boyunca büyük bir gururla yürüttüğüm ilçe başkanlığı görevine tekrar aday olmadım.

 

Bugün de; ilçe yöneticiliği ve başkanlığım sırasında edindiğim saha deneyimleri ve siyaset tecrübesinden hareketle; Seferihisar’a daha büyük faydalar sağlamak için her kademesinde görev aldığım Cumhuriyet Halk Partisi’nin Seferihisar Belediye Başkan A. Adayı olarak karşınıza çıkıyorum.

 

Doğup büyüdüğüm ve yuva kurup çalıştığım Seferihisar’ımız için canla başla çalışmak, ilçemizin Atatürk’ün açtığı yolda ve gösterdiği hedefte daha da ilerlemesini sağlamak ve Seferihisar’ın ilk kadın belediye başkanı olmak bana büyük onur ve gurur verecektir.”

Senem Gürer Solak; “Soyer Çiftinin” Seferihisar Adayı mı?

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.