Herkesin sorduğu soru şu ; ” Tunç Soyer kesin gitti, değil mi?”

  • 27 Kasım 2023 13:04

Herkesin sorduğu soru şu ; " Tunç Soyer kesin gitti, değil mi?"CHP Genel Başkanlığı değişiminin ardından İzmir’de yeni bir dönem başlamış gibi görünüyor. Tunç Soyer’in yeniden aday gösterilmesi neredeyse mucizelere kaldı.

Tunç Soyer ve ekibi düğmeye bastı. Önce mağduriyet, sonra hakkım yeniyor, sonra adalet nöbeti şeklinde sıralı eylemleri hayata geçirmeye başladılar.

Bunun yanında olası tüm rakipleri içinde 4 koldan algı operasyonları ile dezanformasyona başladılar.

İzmirli, Tunç Soyer ismini duyunca burnundan soluduğu şu dönemde anketlerden çıkma şansının imkansız olduğunu kendisi ve ekibi de biliyor.

Bir taraftan anketlerden çıkarım, Mağdurum, bana değil Atatürk’e saldırı var gibi argümanlar ile konuyu değiştirmeye çalışsa da ne Genel merkez yer bunu ne de İzmirli…

Tunç Soyer artık genel merkezde, İzmirlinin de gündeminde değil. Genel merkezin koridorları, İzmir partililerin arasında konuşulanlar, en önemlisi de İzmirlinin ortak kanısı “Tunç Soyer yeniden aday gösterilirse İzmir Kayıp.” Bu cümleyi artık gün içinde neredeyse her yerde duyar, her yorumda okur hale geldik…

Aziz Kocaoğlu’nun ardından umut olarak lanse edilen Tunç Soyer İzmir’i o kadar kötü yönetti ki, hem Büyükşehir belediyesinin kurumsal yapısını yerle bir etti, hem de İzmirlinin umudunu çöpe attı…

Tunç Soyer yerine adaylar günlerdir konuşuluyor. Kimin geleceğini artık kimse merak etmiyor. Herkesin sorduğu soru “Tunç Soyer kesin gitti değil mi?” O kadar çok hayal kırıklığı olmuş ki kimse yerine kim gelir merak dahi etmiyor.

Yeter ki gitsin…

Bir siyasetçi için çok kötü bir algı ama maalesef durum bu…

Bir hikaye yazmaya gelen Tunç Soyer maalesef 4,5 yılda halk tabiri ile sadece “hikaye anlattı”

İzmir‘in kayıp 4,5 yılını telafi edecek, gıpta ile bakılan Büyükşehir Belediyesinin kurumsal yapısını onaracak en uygun aday için genel merkezin çalıştığı çok net.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.