Seferihisar’da Ümit Avcı’dan derin siyaset mesajı!

Seferihisar’da Ümit Avcı’dan derin siyaset mesajı!
  • 7 Aralık 2023 12:10

Türkiye’de önümüzdeki yerel seçimlerin ve aday adaylarının konuşulduğu günlerde Seferihisar’ın tanınmış iş ve siyaset insanı Ümit Avcı’dan derin mesai geldi. Avcı, sosyal medya hesabına “ Vakit geliyor. Tarih sorumluluk alanların cesurların hayatlarının

Yerel seçimlerin yaklaştığı, birbiri sıra partilerde belediye başkanlığı, meclis üyeliği için aday adaylarının yarıştığı siyaset sahnesine Seferihisar’dan derin mesaj geldi. Siyaset dünyasının ve iş dünyasının Seferihisar’da çok yakından tanıdığı Ümit Avcı, ailesiyle birlikte fotoğraf koyarak sosyal medya hesabından başkan adaylığı sinyallerini de içinde barındıran mesaj paylaştı.

Seferihisar'da Ümit Avcı'dan derin siyaset mesajı!

İş insanı, siyasetçi Ümit Avcı, siyaset dünyasına derin mesaj olarak düşen mesajında, “Vakit geliyor. Tarih sorumluluk alanların cesurların hayatlarının anlatımları ile doludur” diye yazdı. Daha önceki mesajında da, “Hayalleri küçük olanların adımları da küçük olur. Hayırlı cumalar hayırlı işler cümleten” diye yazan ve bu mesajından sonra yerel seçimler öncesi ilk derin mesajını veren Avcı’nın mesajlarına kısa sürede çok beğeni ve yorum geldi. Yorumlarda Seferihisarlıların, Ümit Avcı’nın belediye başkanlığına aday adayı olması konusunda kendisine yoğun destek verdikleri görüldü.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Işıklar Mahallesi’nde değişim başlıyor
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.