Özdilek İzmir AVM ’den Çocuklara Robotik Kodlama Kursu

Özdilek İzmir AVM ’den Çocuklara Robotik Kodlama Kursu
  • 16 Ekim 2019 11:52

Özdilek İzmir AVM, Ekim- Kasım -Aralık Ayı Boyunca 7-12 Yaş Arası Çocuklara Robotik Kodlama Kursu düzenliyor.

 

Özdilek İzmir AVM ’den Çocuklara Robotik Kodlama Kursu

Türkiye Tekstil ve Perakende sektörünün parlayan yıldızı Özdilek Holding’in 2001 yılında İnciraltı’nda açtığı Özdilek Alışveriş Merkezi, kadınlara ve çocuklara yönelik olarak ücretsiz atölye ve kurs çalışmaları gerçekleştiriyor. Düzenlenen kurslar ile katılımcıların keyifli zaman geçirmelerinin yanı sıra zihin becerilerini geliştirmeleri sağlanıyor.

 

Ekim, Kasım ve Aralık ayları boyunca yaşları 7-9 ile 10- 12 yaş arasında değişen 20 katılımcı için iki sınıf oluşturuldu. Eylül ayında müşteri danışmanlığından kayıt yaptırmış olan çocuklar 10 kişilik sınıflarda Robotik Kodlama Eğitimi almaya başladı.

Özdilek İzmir AVM ’den Çocuklara Robotik Kodlama Kursu

Robotik Kodlama kursunda çocuklara kodlama eğitiminin yanı sıra eleştirel düşünce becerileri, sorumluluk ve takım bilinci kazandırılması amaçlanıyor. Kurs boyunca çocuklar eğitmen yardımı ile önceden belirledikleri bir amaç doğrultusunda Basic Robot inşa ederek tablet ile basit düzeyde kodlamasını yapacak ve robotları harekete geçirecek.

 

Önemli gün ve haftalarda düzenlediği etkinliklerle misafirlerinin takdirini toplayan Özdilek İzmir AVM, çocuklar ve aileler için birbirinden eğitici ve eğlenceli etkinlikler düzenlemeye devam edecek.

 

Tarih:  Ekim-Kasım-Aralık

Bu haber ilgini çekebilir ->  İZSU Genel Müdürlüğü’nde bayrak değişimi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.