Özdilek, Bekleneni Veremedi

Özdilek, Bekleneni Veremedi
  • 16 Şubat 2020 15:09

 

Özdilek, Bekleneni Veremedi

 

GazeteEge

     Süper Lig’de evinde düşme hattında son sırada yer alan Kayserispor’a sezonun ilk yarısında takımda forma giyen eski futbolcusu Sapunaru’nun golüyle 1-0 yenilen Yukatel Denizlispor’da yolların ayrıldığı teknik direktör Mehmet Özdilek beklentileri karşılayamadı.

     Ligin 7’nci haftasında deneyimli teknik adam Yücel İldiz’in yerine göreve gelen Özdilek, 15 maçta sadece 4 kez galibiyet sevinci yaşayabildi. Yeşil-siyahlılarla 7 mağlubiyet ve 4 beraberlik elde eden Özdilek, Kayserispor maçının ardından Ege ekibiyle yollarını ayırdı.

Yukatel Denizlispor, Mehmet Özdilek döneminde Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor, Gaziantep FK ve Trabzonspor maçlarında 3 puan sevinci yaşadı. Özdilek’in çalıştırdığı Denizli; Fenerbahçe, Sivasspor, Beşiktaş, Alanyaspor, Galatasaray, Antalyaspor ve Kayserispor müsabakalarını kaybederken, Başakşehir, Ankaragücü, Göztepe ve Konyaspor’la yenişemedi.

Mehmet Özdilek’le karşılıklı yollarını ayıran yönetim arayışlara başladı. Listede Mesut Bakkal, Hikmet Karaman, Aykut Kocaman ve Tayfun Korkut gibi isimlerin yer aldığı iddia edildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Ödemiş’in simge meydanları örnek işbirliğiyle yenileniyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.