Onun da İfadesi Alındı

Onun da İfadesi Alındı
  • 7 Nisan 2016 14:55

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/ İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü rüşvet soruşturması sonrasında, İzmir Manisa, Ankara ve İstanbul illerinde yapılan operasyonda, aralarında Bayraklı Belediyesi Başkanı Hasan Karabağ, Başkan Yardımcısı Gamze Eraslan, Temizlik İşleri eski müdürü Kenan Fidan, temizlik şirketinin sahibi, peyzaj şirketi sahibinin de olduğu 10 kişi ifadesi alınmak üzere adliyeye alındı.
Saat 16.00’da 4. Asli mahkemede gerçekleşecek olan duruşma öncesi ifadesi alınan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ İzmir Bayraklı Adliyesi Polis Merkezin de bekletildi.

Onun da İfadesi Alındı

BAŞKANIN DOĞUM GÜNÜ KUTLAMA MASRAFLARI BELEDİYEDEN
Öte yandan Başkan Karabağ’ın 14 Şubat 2011 tarihindeki doğum günü kutlamasının masraflarının belediye bütçesinden karşılandığı ileri sürüldü. İhaleyi kazanan firmanın belediye başkanının Gümüldür’deki yazlığının tadilatını yaptığı da dosyada yer aldı. Dosyadaki diğer suçlamalar ise, hediye cep telefonu alınması, uçak bileti alınması, imara aykırı ruhsat verilmesi, bir kişinin kaçırılmak istenmesi, tehdit darp, ihaleye fesat karıştırma, mal ve hizmet alımının belli firmalara verilmesiyle kamu zararına neden olunması olarak yer aldı.  Onun da İfadesi Alındı

BAŞKAN KOCAOĞLU YANLIZ BIRAKMADI
İfadesi alınmak üzere adliyeye getirilen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Karşıyaka Eski Belediye Başkanı Cevat Durak, birçok ilçe Başkanı ve Partililer yanlız bırakmadı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.