NARLIDERE’NİN 4’ÜNCÜ ANAOKULU AÇILIŞA HAZIR

NARLIDERE’NİN 4’ÜNCÜ ANAOKULU AÇILIŞA HAZIR
  • 5 Ocak 2024 10:59

Narlıdere Belediyesi Nar Çiçekleri Anaokulları’nın 4’üncüsü olacak Ilıca Şubesi için hazırlıklar tamamlandı. Ilıca Şubesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Engin, “Cumhuriyet değerlerine sıkı sıkıya bağlı nesiller yetiştirdiğimiz anaokullarımızın 4’üncü şubesi için hazırlıklarımızı tamamladık. Çok kısa süre içinde anaokulumuz, çocuklarımızın neşesiyle dolacak.” diye konuştu.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Nar Çiçekleri Anaokulları’nın 4’üncüsü olacak Ilıca Şubesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Hazırlıkların son aşamaya geldiği anaokulunun çok kısa süre içinde hizmete başlayacağının müjdesini veren Başkan Engin, “Yeni anaokulumuzu tamamladık. Çocuklarımız ve ailelerimiz ne kadar mutluysa bizde o kadar mutluyuz. Yeni anaokulumuz Narlıdere’mize hayırlı olsun” diye konuştu.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Nar Çiçekleri Anaokulları ile çocuklara eşit ve adil bir eğitim imkânı yarattıklarını söyleyen Başkan Engin, “Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Cumhuriyet değerlerine sıkı sıkıya bağlı nesiller yetiştirdiğimiz anaokullarımızın 4’üncü şubesi için hazırlıklarımızı tamamladık. Kısa süre içinde anaokulumuz, çocuklarımızın neşesiyle dolacak. Onlar mutlu oldukça biz daha da çok gururlanacağız. Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak hayata geçirdiğimiz anaokullarımızla ‘çocuklarımızı okula, annelerimizi işe’ gönderiyoruz. Ailelerimiz gözleri arkada kalmadan güvenle çocuklarını bizlere emanet ediyorlar. Anaokullarımızda çocuklarımıza yaratıcı ve kaliteli bir eğitim sunuyoruz” dedi. Anaokulunun yanında bir kafeteryanın da hizmet vermeye başlayacağını söyleyen Başkan Engin, “Ilıca Mahallemizde vatandaşlarımızın dinleneceği, oturup çay-kahve içecekleri bir yerin eksikliği hissediliyordu. Böylece bu eksiklik de giderilmiş oldu” ifadelerini kullandı.

5’İNCİ ANAOKULU MÜJDESİ

Başkan Engin, Narçiçekleri Anaokulları’nın 5’incisi olacak Çamtepe Şubesi’nin de çok yakında hizmete gireceğini ifade ederek, “Görev süremiz bitmeden ‘5 yılda 5 anaokulu’ sözümüzü tutmuş olacağız. Pandemi koşulları, depremler ve ekonomik krizlere rağmen ilçemize 5 anaokulu kazandırdık. Emek veren tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

NAR ÇİÇEKLERİ ANAOKULU ILICA ŞUBESİ

Narlıdere Belediyesi’nin Ilıca Mahallesinde açacağı yeni anaokulunda 85 öğrenci eğitim görecek. 5 sınıfın yer alacağı Nar Çiçekleri Anaokulları Ilıca Şubesi, tek katlı yapısı ve oyun alanlarıyla çocukların güven içerisinde eğitimlerini sürdüreceği bir eğitim yuvası olacak. Anaokulunun yanında açılacak kafeterya ile de bölgeye yeni bir dinlenme alanı kazandırılacak. Anaokulunun yer aldığı bölgede son olarak kaldırım yenileme ve bordür taşı döşeme işlemleri de gerçekleştirilirken, peyzaj çalışmalarında da sona gelindi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay çocuklara resim yarışması ödüllerini verdi: Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.