‘Mustafa Kemal çocuğuyum, Arapla kardeş olamam’ dedi, 3 milyon izlendi!

‘Mustafa Kemal çocuğuyum, Arapla kardeş olamam’ dedi, 3 milyon izlendi!
  • 17 Ocak 2020 10:07

“Suriyeli kardeşim olamaz” dedi 3 milyon izlendi… Bir sosyal medya fenomenin uzattığı mikrofona konuşan İzmirli Yeliz Tunç, “Suriyeliler kardeşim olamaz” diyerek kendisi de sosyal medya fenomeni oldu. Tunç’un sosyal medyadaki bu videosu kısa sürede 66 bin kişi tarafından paylaşıldı ve 3 milyonu aşkın izlenme elde etti.

Tüylü Mikrofon ismi ile sokaklarda vatandaş görüşü toplayan ve Suriyeli meselesini soran sosyal medya fenomeni, İzmir Karşıyaka’da mikrofon uzattığı vatandaştan hiç beklemediği bir tepki gördü.

Kadın Konseyi Genel Başkanı ve birçok sivil toplum örgütünde başkanlık ve yöneticilik yaptığı öğrenilen Yeliz Tunç isimli vatandaş, “Ama Suriyeliler bizim kardeşimiz” diye direten fenomene, “Onlar benim kardeşim olamaz. Ben Mustafa Kemal çocuğuyum, Arap’la kardeş olmam” diye çıkıştı.

Suriyelilerin, gidip kendi ülkelerinde mücadele etmesi gerektiğini de savunan Tunç’un bu tepkisi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Yaklaşık 2 hafta içinde 3 milyon izlenme elde eden video, 66 bin sosyal medya kullanıcısı tarafından da paylaşıldı.

İşte izlenme rekorları kıran o video:

https://www.facebook.com/tuylumikrofon/videos/475057873195020/

Bu haber ilgini çekebilir ->   Başkan Duman, engelsiz kent Buca için düğmeye bastı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.