Moto kuryelere gece yarısı ziyareti

Moto kuryelere gece yarısı ziyareti
  • 23 Mart 2024 12:07

Bornova’nın CHP’li Adayı Ömer Eşki, Küçükpark bölgesinde paket dağıtımı için sabahın ilk ışıklarına kadar bekleyen moto kuryelere gece yarısı ziyareti yaptı. Kuryelerin pek çok sorunlarını dinleyen Eşki, göreve gelir gelmez aynı bölgede bir alana oluşturma en zor çalışma koşullarından birine sahip olan kuryeleri bir miktar da olsa rahatlatma sözü verdi.

CHP’li aday Eşki, “Paket aldıkları dükkanlara giremiyorlar, tuvaletleri bile yok. Park edecek, temel ihtiyaçlarını karşılayacak bir alana ihtiyaçları var. Paket servisin en yoğun olduğu Küçükpark’a yakın bir nokta belirledik, orayı ‘Motorcular parkı’ yapacağız. Yağmurdan ve güneşten kullanabilecekleri, tenteli, kendi tuvaletlerinin bulunduğu, özel kapalı bir alanları olacak. Bardakta çorba ve kahve vereceğiz onlara. Böylelikle Küçükpark’ın girişini de daha yaya dostu ve gezinmeye uygun bir yer haline getireceğiz” dedi.

Sosyal yardımlar artacak

İşsizlik ve yoksulluğun özellikle büyükşehirlerde yıkıcı etkileri olduğunu hatırlatan CHP’li aday Ömer Eşki, “Alt ve orta sınıfın iç içe geçtiği, kent yoksulları kümesinin her geçen büyüdüğü bir süreçten geçiyoruz. Bu durumun olumsuz sonuçlarının giderilmesi konusunda belediyelere düşen sorumluluğu bilerek çalışmalar yapacağız. Geçen dönem belediyemize hizmet duraklarında olan sosyal marketleri yeniden faaliyete geçireceğiz. Bornova‘nın kendi ihtiyaçlarını öne çıkarmasını imkan tanıyacağız. Bornovalının dayanışma duygusuyla giysi ve ev eşyası bankaları kuracağız” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  ADD’ye tam destek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.