Menemen’de CHP’li aday adayı Sönmez seçim için start verdi!

Menemen’de CHP’li aday adayı Sönmez seçim için start verdi!
  • 18 Kasım 2023 13:14

2019 yılı yerel seçimlerini Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Serdar Aksoy’un kazanması ve akabindeki dava süreci sonrası tutuklanan Aksoy’un ardından Menemen Belediyesi Ak Partili Meclis Üyesi Aydın Pehlivan tarafından yönetilmeye başlamıştı. Şimdi ise 2024 Mart ayında yaklaşan yerel seçimler için CHP kanadından yeni bir aday gündeme bomba gibi düştü. Menemen’e CHP’den Mustafa Kemal Sönmez aday adayı olarak ilk konuşmasını yaptı.

CHP’nin Menemen aday adayı Sönmez, belediyenin arazi satışlarını eleştirerek yeni döneme dair çarpıcı mesajlar verdi. CHP’li Sönmez, “Belediye de adalet olacak. Genç dinamik enerjik bir kadroya sahip olmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

İzmir Menemen’de CHP’nin aday adayı Mustafa Kemal Sönmez seçim öncesi basın mensupları ile bir araya gelerek, Menemene dair planlarını anlattı. Sönmez, vaatlerinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. CHP’nin Menemen adayı sönmez, belediyenin arazi satışlarını eleştirerek yeni döneme dair çarpıcı mesajlar verdi.

Sönmez konuşmasına mevcut yönetimdeki yapılan yanlışları eleştirerek başladı. Bu yanlışların kendisine yol gösterdiğini ve neleri yapmamak gerektiğini söyleyen Sönmez, Özellikle Menemen’de ki arazilerin satışı hakkında açıklama da bulundu. Satılan araziler hakkında menemen halkının bilgilendirilmek zorunda olduğunu söyleyen Sönmez konuşmasına şu sözlerle sürdürdü;

“Son iki yıldır araziler satılıyor. Tabii ki satılabilir ancak Menemen halkı bununla ilgili bilgilendirilmelidir. Menemen’de belediye başkanı Aydın Pehlivan, bizim arkadaşımız ve benim abi dediğim bir insandır. Ancak yanlışları görüyorum. Daha iyi bir belediye başkanı olacağımı düşünüyorum. Amaç şu olmalı biz neleri eksik yapmışız.  Menemen’e hizmeti daha çabuk nasıl getiririz olmalı. Menemen’i rögar kapaklarına kadar bilirim, karış karış bilirim. Üstüme vazife olmayan işleri belediyenin kasasına yüklemiycem. Menemen’de başka sıkıntılar var. Kafasını bir çatı altına sokamayan insanlar var. Satılan arsaların parasıyla beş bin beşyüz konut yapılabilir. Hem de bunun içerisine sosyal proje alanları da yapılabilir.”

ÇALIŞANLARIN HAKKI YENMEYECEK

Son zamanlarda belediyelerde yapılan liyakatsızlıklar hakkında soru yöneltilen Sönmez, “CHP’nin adayı olarak herkesten fikir alacağız. Menemen de yaşayan herkesten fikir alıcaz. Belediye de adalet olacak. İşini layıkı ile yapan çalışanların hakkı yenmeyecek. Genç dinamik enerjik bir kadroya sahip olmayı hedefliyoruz. Menemen halkının desteğini alacağımıza inanıyoruz. Ben çiftçi ve hayvancılık yapıyorum. Bunlarla ilgili Menemen’e katma değer sağlayan çalışmalarımız olacak.” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Beşyol’da büyük dönüşüm
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.