Bornova’da minikler ve annelerine Çilek Şenliği

Bornova’da minikler ve annelerine Çilek Şenliği
  • 24 Mayıs 2024 13:11

Bornova Belediyesi’nin ilçenin dört bir yanında hizmet verdiği  Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi’nden yararlanan minikler, düzenlenen özel etkinliklerle keyifli anlar yaşıyor.  Bu etkinliklerden biri Doğanlar’da gerçekleşti. Çocuklar ve anneleri düzenlenen Çilek Şenliği’nde keyifli saatler geçirdi.

Bornova Belediyesi’nin Doğanlar’da hizmete açtığı iki merkezden biri olan Atatürk Çağdaş Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Merkez’den yararlanan çocuklar ve anneleri Çilek Şenliği’nde buluştu. Müzikler eşliğinde dans edip eğlenen minikler kendilerine verilen çilek fidanlarını toprakla buluşturdu. Fidanlara cansuyunu veren çocuklar, Merkez’in bahçesinde düzenlenen etkinlikte çizim, boyama ve makas becerilerini gerçekleştirecek çalışmalar da yaptı.

Bornova Belediyesi’nin 12 noktada hizmet verdiği Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezlerinden 3-6 yaş arası 500’ün üzerinde çocuk yararlanıyor.

Bornova’da minikler ve annelerine Çilek Şenliği

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Ünsal ve yüzlerce emekçi bayram sofrasını paylaştı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.