Menderes’in Sesi Olduk

Menderes’in Sesi Olduk
  • 10 Ocak 2024 13:04

Menderes Belediyesi tarafından vatandaşlardan gelen taleplerin yüzde 94’ü sonuca ulaştırıldı.

Menderes Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında ilçe genelinde vatandaşlardan gelen talepler sonuçsuz kalmadı.

Talepler yerine getiriliyor

Menderesli vatandaşlar tarafından Menderes Belediyesi sosyal medya hesaplarına 20 bin 716, WhatsApp ihbar hattına 18.685, talep ve şikayet hattına ise 13 bin 913 olmak üzere toplamda 53 bin 314 talep iletildi. Gelen taleplerin 50 bin 114’ü yerine getirildi. Taleplerin yüzde 94’ü sonuca ulaşırken, yüzde 6’lık kısım ise kayıtta yer alan talepler olarak işlem sırasına alındı.

Herkesin Belediyesi

Menderes’te ki hizmet ağını yaygınlaştırarak çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ‘’ İlçemizde yapmış olduğumuz tüm çalışmalarda öncelik vatandaşlarımız. Bu kapsamda da hemşehrilerimizin halkla ilişkiler birimimize ilettikleri talepleri ekiplerimiz gerekli müdürlüklere yönlendiriyorlar. Müdürlüklerimiz de talep sırasına göre sistemli bir şekilde çalışmalarını gerçekleştiriyor. Yaptığımız çalışmalarda herkesin sesi, herkesin belediyesi olmaya gayret gösteriyoruz. Verdiğimiz hizmet ile gelen taleplerin yüzde 94’ü sonuçlandırılmış durumda. Hemşehrilerimizin istek, talep ve önerilerini dikkate almaya ve hayata geçirmeye devam edeceğiz.’’ dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Işıklar Mahallesi’nde değişim başlıyor
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.