Menderes’in Mahallerinde Kilit Parke Taşı Mesaisi

Menderes’in Mahallerinde Kilit Parke Taşı Mesaisi
  • 3 Mayıs 2023 10:21

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber Menderes Belediyesi yol onarım, bakım çalışmalarını hızlandırdı. Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler 44 mahallede yol, bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İhtiyaçlar ve vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda kilit parke çalışmaları Oğlananası Fevzi Çakmak Caddesinde devam ediyor. Yaklaşık 4500 metre kare kilit parke çalışması yapılan bölgede vatandaşlar isteklerinin yerine gelmesinden memnun.

Oğlananası’na 4500m² Kilit parke

Menderes ilçesinde bulunan 44 mahallenin yol, bakım ve onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Menderes ilçesinin 44 Mahallesinden biri olan Oğlananası mahallesinde vatandaşların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda en işlek Caddesine toplam 4500 m² kilit parke döşeme çalışması bitti. Fevzi Çakmak Caddesin de yaklaşık 15 gün süren çalışmalar sonucunda Oğlananası yol çalışması sona ererken vatandaşta durumdan hayli memnun olduklarını dile getirdi.

Mahallemize hayırlı olsun

Oğlananası -Atatürk Mahallesi muhtarı Erol İncetürk, “kendisi ve mahalle sakinleri adına Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan’a ve Fen işleri müdürlüğüne bağlı çalışanlara teşekkür etti. Belediyemizin diğer mahallere ve bizim mahallemize yapmış olduğu çalışmalardan hem ben hem de mahalle sakinleri çok memnun. İhtiyaçlarımız doğrultusunda kısa sürede isteklerimiz çözüme ulaştırılıyor” dedi.

44 mahalle bizim için aynı öneme sahip

Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan; “ 44 mahallemizin hepsi bizim için çok kıymetli, vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda çalışmalarımızı planlıyor ve işleme koyuyoruz. En son Oğlananası Atatürk mahallesinde 4500 m²  kilit parke döşeme işini bitirdik. Yeni işler için kollarımızı sıvadık, yaza eksiksiz girmek istiyoruz ” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  FİLİZ BAŞKAN’DAN LİDERLİK ZİRVESİ MESAJI: DOĞRU YERDESİNİZ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.