Menderes Belediyesi Doğaya Sahip Çıkıyor

Menderes Belediyesi Doğaya Sahip Çıkıyor
  • 11 Mart 2024 10:42

 

Menderes Belediyesi,  Çile Mahallesi’nde Çevre Koruma ve Ambalaj Atıklarını Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) işbirliği ile 500 adet zeytin ağacı dikimi gerçekleştirdi.

Menderes Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nün ÇEVKO ile ortak yürüttüğü çalışma ile Çile Mahallesi’nde belirlenen alana 500 adet ağaç dikildi. Tamamı zeytin ağacından oluşan dikim çalışması sonrası ÇEVKO Müdürü Hüseyin Tokuştepe, Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan ve Tarımsal Hizmetler Müdürü Teoman Aygün’e teşekkür ederek plaket takdim etti.

‘’Doğamıza sahip çıkacağız’’

Yapılan çalışma hakkında konuşan Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, “Doğamıza ve çiftçimize sahip çıkmaya devam ediyoruz. Daha önce de farklı mahallelerimizde benzer çalışmalar yaptık. Menderes, birçok özelliğinin yanında ormanı ve tarımsal alanları ile de çok değerli ve nadide bir ilçe konumunda. Biz de bunun farkındayız ve doğamıza sahip çıkmak için gerekli çalışmaları her zaman gerçekleştiriyoruz. Yeni ağaçlarımız Menderes’imize hayırlı olsun.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Denizli üreticilere 50 bin adet fidan dağıttı
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.