MANİSA’DA BALABAN RÜZGARI

MANİSA’DA BALABAN RÜZGARI
  • 14 Nisan 2023 14:12

Kadim partili Semih Balaban’a Manisalı sahip çıkıyor.

Uzun yıllardır CHP de siyaset yapan, geçmiş dönemlerde ilçe başkanlığı da yapmış bulunan, son iki dönemdir İl Başkanlığı görevini yürüten Semih Balaban milletvekilliği adaylığı için görevinden istifa etmişti.

Her zaman halkın içinde olup her sorunlarıyla ilgilenen, partili partisiz herkesin tanıyıp sevdiği bir eğitimci ve gerçek bir Manisalı olan Semih Balaban’ın CHP listesinde 5. Sıradan aday gösterilmesi büyük tepki gördü.

Manisa’nın görüp görebileceği en çalışkan il başkanı olarak görülen eğitimci aday Balaban,ın eski yeni tüm öğrencileri, sosyal medyada “Semih Hoca meclise” kampanyası başlattı.

MANİSA’DA BALABAN RÜZGARI

CHP İl Başkanlığı önünde yaptığı miting gibi bir basın toplantısıyla seçim çalışmalarını başlatan Balaban; Manisa tarihinde ilk defa CHP yi birinci parti yapacağını söyledi.

İl başkanlığının ilk dönemine denk gelen 2019 yerel seçiminde yaptığı toplumun her kesimine dokunan çalışmalarla Manisa’da hiç belediye başkanlığı olmayan CHP ye  dört ilçe belediyesi kazandırmıştı.

Balaban, sık sık “Başkan meclise, Manisa seninle gurur duyuyor” sloganlarla kesilen basın açıklamasında;

“Manisa’da yaşayan tüm yurttaşlarımızın, ezilenlerin sesi olmak için aday oldum.Hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan tüm Manisalıların rahatlıkla kapısını çalabileceği ve onların emrinde bir vekil olmak için aday oldum. Semih Balaban bu saatten sonra tüm Manisa’nın adayıdır. Hiçbir ön çalışma yapmadan, özel bir çalışma yapmadan sadece bir duyuru ile açıklamama bu kadar geniş katılım sağlandıysa artık bu iş bitmiştir demektir.

Ortak bir hayalimiz var, bu hayali gerçekleştirmek için hep birlikte çalışacağız, bu hayali gerçekleştirmek için hep birlikte çalşacağız” diyen Semih Balaban basın açıklamasına katılan Millet İttifakı ortaklarının il ve ilçe başkanları ve örgütlerine teşekkür ederek “ Birlikte kazanacağız” mesajı verdi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Beşyol’da büyük dönüşüm
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.