KURSİYERLER SERTİFİKALARINI FİLİZ BAŞKAN’IN ELİNDEN ALDI

KURSİYERLER SERTİFİKALARINI FİLİZ BAŞKAN’IN ELİNDEN ALDI
  • 15 Şubat 2024 11:03

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası Şube Müdürlüğü, Efes Selçuk Belediyesi,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçen Meslek Fabrikası Kursları Projesi kapsamında düzenlenen Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu tamamlandı.  22 Kursiyerler sertifikalarını Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’den aldı.

Kentteki iş gücü potansiyeli verimli eğitimlerle arttırmayı amaçlayarak nitelikli insan kaynağı oluşturmak için hayata geçen proje kapsamında düzenlenen eğitimler arasında yer alan Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Eğitimi’nde kursiyerler bitkilerin yetiştiriciliğinden distilasyonuna kadar tüm evreler hakkında bilgi aldı. Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Yetiştiriciliği Eğitimi’ne katılan kursiyerler tamamen bitkisel ürünlerden krem, kolonya gibi doğal kozmetik ürünler yaptılar.  Son yıllarda önemi giderek artan Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği alternatif tarım açısından da önem taşıyor.

MESLEK FABRİKASI EĞİTİMLERİ DEVAM EDECEK

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Daire Başkanlığı Meslek Fabrikası Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje içerisinde Efes Selçuk’ta Meslek Fabrikası Eğitimleri devam edecek.

Farklı dallarda ücretsiz olarak düzenlenecek eğitimlere 16 yaş üzeri vatandaşlar başvurabilecek. Eğitimlere katılmak isteyenler Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Etkinlik Merkezi’ne şahsen, kimlik ve diploma fotokopileriyle başvurarak istedikleri eğitime kayıt yaptırabilecekler.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Sakiler'den Bayındır’da Muhteşem Konser
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.