Konak’ta imzalar sokak emekçileri için atıldı

Konak’ta imzalar sokak emekçileri için atıldı
  • 22 Ağustos 2023 10:35

Konak Belediyesi ile İzmir Çevreci Atık Toplayıcıları Kooperatifi ile işbirliği protokolüne imza atan Başkan Batur, “İmzaladığımız protokol ile geçimini kağıt, ambalaj ve metal atığı toplayarak sağlayan emekçi kardeşlerimiz güven içinde, tüm sosyal haklarını alarak çalışmaya devam edecek. Konak Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacağız” dedi.

Konak Belediyesi’nin, geçimini kağıt, ambalaj ve metal atığı toplayarak sağlayan sokak emekçilerini tek çatı altında buluşturarak, sosyal haklarını güvenceye alınmasını sağlayan örnek projesi yeni dönemde yeni imzalarla güçlendi. İzmir Çevreci Atık Toplayıcıları Kooperatifiyöneticilerini makamında konuk eden Başkan Batur, “Bugün attığımız imzalarla sokak emekçisi kardeşlerimiz daha iyi şartlarda, sosyal güvenceleri olarak çalışacak. Alın terlerinin karşılığını en iyi şekilde alacak” dedi.Değerlendirilebilir atıkların toplanmasında ortak hizmet ve işbirliği protokolünü Başkan Batur’la birlikte kooperatif yöneticilerinden Doruk Kubilayhan ve Ağa Can imzaladı.

“Konak Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacağız”

Konak’ın İzmir’in kalbi olduğunu ve burada uygulanacak projelerin örnek olacağını dile getiren Başkan Batur, atılan imzaların Konak’a hayırlı olmasını temenni etti ve şunları söyledi:

“İzmir’e ve Türkiye’ye örnek olan sokak emekçilerini tek çatı altında topladığımız projemizi yeni dönemde İzmir Çevreci Atık Toplayıcıları Kooperatifi ile birlikte yürüteceğiz. Kooperatif yöneticileriyle işbirliği protokolüne imza attık. Bu imzayla geçimlerini kağıt, ambalaj ve metal atığı toplayarak sağlayan emekçi kardeşlerimiz güven içinde, tüm sosyal haklarını alarak çalışmaya devam edecek. Konak Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacağız.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  FİLİZ BAŞKAN’DAN LİDERLİK ZİRVESİ MESAJI: DOĞRU YERDESİNİZ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.