Kılıçdaroğlu İzmir’de

Kılıçdaroğlu İzmir’de
  • 3 Kasım 2016 22:15

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’e geldi. Cuma ve cumartesi olmak üzere iki gün şehirde kalacak olan CHP Lideri, partisinin belediye başkanlarıyla toplantı yapacak. Ayrıca belediyelerin bir takım açılış törenlerine de katılacak.

Belediye başkanlarının toplantısı Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde (AASSM) gerçekleşecek. 4 Kasım Cuma günü (yarın) gerçekleşecek toplantıya Türkiye genelinden CHP’li belediye başkanları katılacak.  CHP Lideri, saat 13.00’da İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası açılışını saat 17:30’da ise  İzmir Büyükşehir ve Narlıdere Belediyelesinin Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi açılışına katılım gösterecek.

Aynı günün akşamında ise Tarihi Havagazı Fabrikası’nda belediye başkanlarıyla birlikte akşam yemeği yiyecek.

5 Kasım cumartesi saat belediye başkanları toplantısının ikinci gün mesaisine sabah 10.00’da başlayacak.  Saat 16.30’da İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Kampüsü açılış töreni ve saat 18:00’de ise  Buca Belediyesi Tarık Akan Gençlik Merkezi açılış töreni yapılacak. Bu programların ardından Kemal Kılıçdaroğlu’nun Pazar sabahı şehirden ayrılarak Balıkesir’e hareket edeceği düşünülüyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Sporda Bayraklı farkı!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.