Kılıçdaroğlu, 15 gündür yürüyor: Bizi Rabia işaretiyle protesto edenlere de teşekkür ediyorum!

Kılıçdaroğlu, 15 gündür yürüyor: Bizi Rabia işaretiyle protesto edenlere de teşekkür ediyorum!
  • 29 Haziran 2017 11:13

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun öncülüğünde, partinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu‘nun tutuklanması sonrası başlatılan “adalet yürüyüşü” on beşinci gününe girdi. 432 kilometrelik yürüyüşte bugüne dek yaklaşık 251 kilometre yol katedildi. Dün sıcak hava nedeniyle düşen katılımın, bugün yeniden arttığı görüldü. 

Yürüyüş öncesi açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, kortejin bugün Düzce’den ayrılacağını belirterek “Bize sempatiyle bakan, bize el sallayan hatta arada bir rabia işareti yapıp bizi protesto eden ya da rabia işareti yaparak bizi protesto ettiğini düşünen bütün Düzceli kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum” dedi. “Onlar bizi protesto ederken veya kötü sözler söylerken biz sadece ellerimizi yukarıya kaldırdık ve onları alkışladık” diyen Kılıçdaroğlu, sözlerinin devamında şunları kaydetti:

“Alkışladığımız için de çok memnunuz, Düzceli kardeşlerime teşekkür ediyoruz. Olumsuz bir olay oldu o nedenle çok sayıda Düzceli geldiler özür dilediler. Biz o olayla Düzcelileri asla bir tutmadık.

Korteje bugün, sanatçı Bedri Baykam,oyuncular Berhan Şimşek ve Orhan Alkaya ile Bando Sol, İzmir Barosu’na bağlı avukat ve Tokatlı şehit yakınları da katıldı. 
Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca’da Türkan Saylan anması
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.