Karşıyaka’da Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği’nin şubesi açıldı!

Karşıyaka’da Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği’nin şubesi açıldı!
  • 23 Nisan 2019 10:53

Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Karşıyaka Şubesi, açıldı

Açılış törenine, TURMOB Genel Başkanı Masis Yontan, TURMOB Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Nalbantoğlu, İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Vedat Adak, Oda kurul üyeleri, İZSMMMO Onursal Başkanı Feyzullah Topçu, Fethiye Oda Başkanı Yaşar Bildirici, Manisa Oda Başkanı İsmet Taner, Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği İzmir Şube Başkanı Kenan Hepsevigen ve Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Gaziosmanpaşa Şube Başkanı Muzaffer Vardar katıldı.

Karşıyaka'da Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği'nin şubesi açıldı!

“MESLEĞİMİZİN BİRÇOK SORUNU VAR”

Açılış töreninde konuşan Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Karşıyaka Şubesi Başkanı Ayşegül Tezcan şunları şöyledi:

“Bizler, İzmir’de iki tane derneğin bir şubesiyiz. Karşıyakımızın bir dernek merkezi daha öncesinde yoktu. Mesleğimizin birçok sorunu var. İzmir’in kuzey hattındaki meslektaşlarımıza hizmet veriyoruz. Bu bölgede yaklaşık bin 800 mali müşavir dostumuz var. Derneğimizin bugüne kadar aktif olamamasının nedeninin bir dernek merkezimizin olmadığını düşündük. Bu durumdan kaynaklı böyle bir çalışma yaptık. Bugüne kadar gelmemizde katkı koyan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra da katkı verecek tüm dostlara da teşekkür ederim.”

Karşıyaka'da Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği'nin şubesi açıldı!Karşıyaka'da Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği'nin şubesi açıldı!Karşıyaka'da Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği'nin şubesi açıldı!

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  CHP FOÇA MONARŞİK Mİ?
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.