KARABURUN BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

KARABURUN BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI
  • 7 Ekim 2019 11:06

Bazı basın organlarında hakkımda yapılan yalan, yanlış ve maksatlı yayınları, konuşulanları üzülerek takip etmekteyim.

Karaburun Belediyesi’nin personel kimlik kartlarından, T.C. ibaresi ve Türk Bayrağı’nı kaldırdığım iftirasını şiddetle kınıyor ve reddediyorum.

Karaburun Belediyesi böyle bir kartı basmamış, bilgisayar teknolojileri kullanılarak bazı kartlar üzerinde oynama yapılmıştır. İddialar tamamıyla yalan ve gerçeği yansıtmamaktadır. Böyle iftiralar tutmaz, tutmayacaktır.

Dolayısıyla, benim ve Karaburun Belediyesi çalışanlarının Türkiye Cumhuriyeti’ne bağlılığımı ve Atatürk sevdamızı sorgulamak kimsenin haddine değildir…

Bu çirkin kampanyayı başlatanları Karaburun ilçemize davet ediyor, Karaburun Belediyesi tabelasına gururla taşıdığımız  “T.C.” ibaresinin, bazı kamu kurum ve kuruluşlarında olmadığını sorgulamalarını rica ediyorum.

Şahsıma yapılan bu ve bunun gibi mesnetsiz saldırıların arkasındaki nedeni paylaşmak istiyorum. İlçemizdeki ilkokul müdürünün önceki hafta sosyal medya hesabında yaptığı paylaşıma karşı yaptığım suç duyurusu bunun nedenidir.

Kadınlarımızı aşağılayan ve ikinci sınıf insan yerine koyan bu paylaşımın, “örtüsüz kadın perdesiz eve benzer, ya satılık ya da kiralıktır” cümlesi olduğunu tüm kamuoyumuza hatırlatmak isterim.

Bizler Türkiye Cumhuriyeti’nin, Türk Bayrağının ve Atatürk devrimlerinin ödünsüz savunucularıyız.

Hep öyleydik ve hep öyle kalacağız…

Kamuoyunun bilgisine sunarım…

 

İlkay GİRGİN ERDOĞAN

T.C. Karaburun Belediye Başkanı

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Sporda Bayraklı farkı!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.