Karaburun Belediye Başkan Adayı Kaykaç: ‘’Dinlediğimiz her bir sorun, bizim için yeni bir çözüm kapısı açıyor’’

Karaburun Belediye Başkan Adayı Kaykaç: ‘’Dinlediğimiz her bir sorun, bizim için yeni bir çözüm kapısı açıyor’’
  • 5 Şubat 2024 11:31

Cumhur İttifakı Karaburun Belediye Başkan adayı Eyüp Kaykaç, saha çalışmalarında yaptığı çalışmalarla ilgili ‘’Dinlediğimiz her bir sorun, bizim için yeni bir çözüm kapısı açıyor. Biz de bu taleplere kulak veriyor, projelerimizi bu doğrultuda şekillendiriyoruz.’’ dedi.

31 Mart’a sayılı günler kala, Karaburun’un geleceğini şekillendirecek olan seçimler için Cumhur İttifakı’nın adayı Eyüp Kaykaç, mahalle mahalle, sokak sokak esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Halkın nabzını tutan, sorunları dinleyen ve çözüm önerilerini paylaşan Kaykaç, Karaburun’un ihtiyaçlarına odaklanarak seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Amacımız, Karaburun’u daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek

Başkan adayı Eyüp Kaykaç, yaptığı açıklamada, “Karaburun’a hizmet etme arzusuyla çıktığımız bu yolda, vatandaşlarımızla doğrudan iletişim kurma fırsatı buluyoruz. Saha çalışmalarımız kapsamında esnafımızı ziyaret ediyor, mahallelerimizdeki vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Gördük ki, Karaburun’un potansiyeli büyük, halkımızın talepleri önemli. Dinlediğimiz her bir sorun, bizim için yeni bir çözüm kapısı açıyor. Biz de bu taleplere kulak veriyor, projelerimizi bu doğrultuda şekillendiriyoruz. Amacımız, Karaburun’u daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek” dedi.
Eyüp Kaykaç’ın saha çalışmaları, Karaburun halkının da büyük ilgisiyle karşılanıyor. Vatandaşlar, Kaykaç’ın samimi ve çözüm odaklı yaklaşımını takdirle karşılıyor ve desteklerini ifade ediyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Ödemiş’in simge meydanları örnek işbirliğiyle yenileniyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.