Karabağlar’da sahte istifa krizi

Karabağlar’da sahte istifa krizi
  • 6 Eylül 2017 15:41

Kongre süreci devam eden ve bu hafta sonu Güzelbahçe’de yapılacak seçim ile start alacak olan delege seçimleri öncesi CHP Karabağlar İlçesi istifa skandalı ile sarsıldı. İlçenin en küçük mahallelerinden olmasına rağmen siyaseten en hareketli yerlerinden biri olan İhsan Alyanak Mahallesi’nde delege olmak için başvuran Osman Aydın’ın bu konuyla ilgili çalışmaya başladığında ilçe başkanlığından parti üyesi olmadığı kendisine bildirildi. Aydın yaptığı araştırma sonrası kendisi adına sahte imza ile istifa dilekçesi verildiğini öğrendi. Araştırmalarını derinleştiren Aydın kendisi ile birlikte toplam 15 kişinin daha benzer şekilde üyeliğinin düşürüldüğü bilgisine ulaştı.

TAMAMI MARDİNLİ!
Toplam 3 delege çıkaran ve her kongre dönemi kıran kırana seçimin yaşandığı 120 üyesi bulunan mahallede sahte imza ile üyeliği düşürülen tüm isimlerin Mardinli olması yaşanan olayı daha da manidar kılıyor.

Üyeliği düşürülen isimler geçtiğimiz kongre döneminde üye olduklarını mevcut ilçe Başkanı Ali İhsan Yıldız döneminde bu olayın yaşandığını iddia ederek CHP İzmir İl Başkanlığı’na üyeliklerinin geri verilmesi ve işlemi yapanların belirlenerek disipline sevkedilmesi için dilekçe ile başvurdukları öğrenildi.
Karabağlar'da sahte istifa krizi
(gercekhaberci.com)

Bu haber ilgini çekebilir ->  Çatı Bostanlı sanatın ‘marka’ yüzü olacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.