İZSU ekipleri bayramda da görev başında

İZSU ekipleri bayramda da görev başında
  • 27 Haziran 2023 11:12

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, bayram tatilinde olası talep ve şikâyetleri yanıtsız bırakmamak amacıyla hazırlıklarını tamamladı.

İZSU Genel Müdürlüğü Kurban Bayramı’nda hem kent genelinde su ve atık su hizmetlerinin aksamaması hem de şikâyet ve taleplere yanıt verebilmek için gerekli tedbirleri aldı. İZSU yetkilileri, yaşanabilecek sorunlara hızla müdahale etmek adına ekiplerin tatil süresince de görev başında olacağını ifade etti.

Alınan tedbirler çerçevesinde, su ve atık su hizmetlerine yönelik talep ve şikayetlerini bildirmek isteyen vatandaşlar bayram tatili boyunca 185 Çağrı Merkezi’ne ulaşabilecekler. Yapılacak bildirimler doğrultusunda hareket edecek İZSU teknik ekipleri ise bayram tatili süresince görev başında olacak.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay çocuklara resim yarışması ödüllerini verdi: Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.