İzmir’in iki aday adayından örnek davranış

İzmir’in iki aday adayından örnek davranış
  • 2 Aralık 2023 11:11

Yaklaşan Yerel Seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir Büyükşehir Aday Adayı Olgun Atila ve Buğra Gökçe’nin sosyal medyadaki yazışmaları büyük yankı uyandırdı.

Ülke geneli31 Mart Yerel Seçimlerine doğru giderken parti içi ve partiler arası siyasi nabız ve rekabet gün geçtikçe artıyor. Bu atmosferde CHP İzmir’in iki Büyükşehir belediye başkanı aday adayı sosyal medya paylaşımlarında karşılıklı olarak birbirini tebrik ederek ‘işte özlenen nezaket’ dedirtti.

Yakın tarihe kadar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı görevini yapan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Aday Adayı olabilmek için görevinden istifa eden Buğra Gökçe, sosyal medya hesabından aday adaylığını duyurmak için yaptığı paylaşıma, bir diğer İzmir Büyükşehir Belediyesi aday adayı olan Olgun Atila tebrik ederek hayırlı olsun dedi. Atila’nın yaptığı yoruma teşekkür ederek, kendisini tebriklerini iletti ve karşılıklı olarak başarılar dilediler.İzmir'in iki aday adayından örnek davranış

Karşılıklı olarak iyi dileklerde bulunan aday adaylarının bu nazik davranışları, İzmirliler ve sosyal medya kullanıcılarından beğeni topladı “işte özlenen siyasi nezaket” dedirtti.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova’da ilk sanayi meclisi toplandı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.