İzmir’den tekrar vize alan başkanlar Gazete Ege’ye konuştu

İzmir’den tekrar vize alan başkanlar Gazete Ege’ye konuştu
  • 1 Nisan 2019 12:37

GAZETE EGE \ SELCAN ŞERİFAKİ

İzmir’de Cumhuriyet Halk Partisi tarafından tekrar aday gösterilen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Gazete Ege’ye özel açıklamalarda bulundu. 

İnce, ilçesinde tarihi bir rekor kırarak 3. dönem vizesi almaktan mutlu olduğunu dile getirirken, Selvitopu, seçim yarışının geride kaldığını Karabağlar’a hizmet etmek için yarışacaklarını dile getirdi.

Selvitopu’nun 2. dönemi 

2. kez Karabağlar’da vize almanın sevincini yaşayan CHP’li Muhittin Selvitopu, “Bir yerel seçimi daha tamamlamış olduk. Öncelikle ülkemize Karabağlar’a İzmir’e hayırlı  olmasını diliyorum. Seçim yapıldı, bitti. Bundan sonraki süreç hizmet süreci. İzmir’de Karabağlar’da güzel bir yarış oldu. Karabağlar’da bize destek olsun olmasın tüm ilçe halkımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra hizmete odaklanacağız. Karabağlar’daki herkes aynı gözle bakarak kimseyi ötekileştirmeden hizmet etmeye çalışacağız. Karabağlar’a sonucun tekrar hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

İnce’nin 3. dönemi 

Güzelbahçe’de 15 yıl belediye başkanlığı yapan olmadığını dile getiren Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, 5 yıl sonra bu onura ulaşan ilk belediye başkanı olmanın kendisi için gurur verici olduğunu vurguladı. İnce, “10 yıldan sonra tekrar Güzelbahçe’de 3. dönem alan ilk belediye başkanıyım. Yönetme şansını elde etmek benim için büyük bir onur ve büyük bir sorumluluk. Doğduğum ve doyduğum kente 3. kez ilk kez yönetici oldum Tüm Güzelbahçelilere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Öte yandan Bayındır’da tekrar adaylık için yarışan Ufuk Sesli yarışı kaybetti. CHP’nin Balçova’dan tekrar aday gösterdiği Mehmet Ali Çalkaya’nın yerine eşi Fatma Çalkaya seçildi. Narlıdere’nin tecribeli belediye başkanı Abdül Batur ise, ilk kez Konak’tan girdiği yarışı kazandı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Denizli üreticilere 50 bin adet fidan dağıttı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.