İzmir’de sel felaketinin boyutu ortaya çıktı!

İzmir’de sel felaketinin boyutu   ortaya çıktı!
  • 14 Aralık 2020 11:54

İzmir’de 4 gün boyunca etkili olan sağanak yağış sebebiyle Karşıyaka ilçesinde deniz taştı ve çok sayıda araç sular altında kaldı. Su taşkınının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri siren çalarak vatandaşları uyardı.Sağanak yağışın etkisinin yarına kadar süreceği öğrenildi. Ayrıca İzmir Menderes’te sele kapılan iki kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı.

İzmir’de 4 gündür aralıklarla süren sağanak yağışın etkisi hayatı olumsuz etkilemeye devam ederken, Karşıyaka ilçesi Mavişehir Mahallesi’nde denizin taşması nedeniyle çok sayıda araç sular altında kaldı. Sahilde bulunan sitelerin bahçeleri deniz suyuyla dolarken, site otoparkı ve yol kenarındaki araçlar su içerisinde kaldı.

İzmir'de sel felaketinin boyutu   ortaya çıktı!

Su altında kalan Mavişehir Mahallesi drone ile havadan görüntülendi. Görüntülerde suların altında kalan araçlar ve deniz suyu dolan siteler görüldü. Sağanak yağışın etkisinin yarına kadar süreceği öğrenildi.

Menderes ilçesinde dereden geçmeye çalışırken sel sularına kapılan hafif ticari araçtaki 5 kişiden ikisi kaybolmuştu. Bugün sabah saatlerinde yeniden başlayan arama çalışmalarında bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Gıda kayıplarını önlemek için genç girişimcilerin sinerjisiyle yapay zekâ birleşecek
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.