“İzmir Körfezi bulanık ama İzmirliler net!”

“İzmir Körfezi bulanık ama İzmirliler net!”
  • 2 Ağustos 2023 12:29

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, MHP lideri Bahçeli’nin aralarında İzmir’in de bulunduğu 11 ilin yerel seçimlerde el değiştirmesi açıklamasına ithafen 81 vilayetin AK Belediyecilikte karar kılacağını belirtti. Çankırı , “Yıkılan şehirleri yeniden ayağa kaldırırken denize sırtını yaslayıp yöneticilik oynayanlar çivi çakmaya üşeniyorlar” dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı Aliağa’da bir dizi ziyarette bulundu. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı makamında ziyaret eden Çankırı ilçedeki yatırımlar ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgi aldı.  Aliağa Devlet Hastanesi Yanık Ünitesi açılışını da gerçekleştiren Çankırı, sağlık çalışanlarının özellikle pandemi döneminde büyük bir özveriyle çalıştığını ifade etti.

“Kadınlar Heryerde”

Ziyaretleri kapsamında Aliağa Muhtarlar Derneği’nde ilçede görev yapan kadın muhtarlarla biraraya gelen Çankırı, AK Parti hükümetleri döneminde muhtarlık makamının devletin en küçük birimi olmaktan çıktığını kadın muhtarlarla daha da güçlenerek yönetimde yetki alanlarının güçlü sesi olduğunu söyledi. Türkiye’de 52 bin muhtarın bin 200’ünün kadın olmasının gurur verici olduğunu aktaran Çankırı, “ İnşallah bu sayı gün geçtikçe artacaktır. Kadınları sahanın her yerinde görmek mümkün. Değişen ve gelişen Türkiye’de özellikle kadının gücü küçümsenemeyecek kadar büyüdü. Hükümetlerimiz döneminde istihdam edilen kadın çalışan sayısı parmak ısırtacak nitelikte” dedi.

 

Bahçeli’ye Destek

Temaslarında yerel seçimler hakkında da konuşan Vekil Çankırı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin aralarında İzmir’in de bulunduğu 11 ili işaret eden açıklamasına da destek verdi. İzmir’in muhalefetin kalesi olmadığına İzmirlilerin de artık kanaat getirdiğini söyleyen Çankırı, özellikle CHP’nin politik çizgisinde ve örgütsel yapısında ideoloji muğlaklığı yaşadığını belirtti.  Çankırı; “Yönetici kadrolarında ve liderlik pozisyonunda kaos yaşayan bir partinin siyaset rotasını belirleyemeden yerel seçimlerde vatandaşa karşı samimiyeti sorgulanır. Onlar İzmir’i gerçekten bağrına basıp benimseyebilselerdi bugün bu kent bu halde olmazdı. Biz yıkılan kadim şehirleri yeniden ayağa kaldırırken adamlar burada denize sırtını yaslayıp bir çivi bile çakmaya üşenir hale gelmişler. Şişirme kadrolarla İzmirlilere yerine getirilemeyecek vaatlerde bulunulursa bu şehirde her daim bir grev iş bırakma eylemi yaşanır. Artık İzmirliler de bu kentin muhalefetin kalesi olmadığına kanaat getirmiş durumda. Saha temaslarımızda ‘bizi bu beceriksiz yönetimden kurtarın’ diyorlar. İzmir körfezi bulanık ama İzmir’deki seçmen hizmetten yana olduğunu ifade ettiği için berrak ve net. O yüzden değil 11, 81 vilayetin tamamı AK belediyecilikle ‘durmak yok yola devam’ diyecek” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin parçası olacağız”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.