İYİ Parti İzmir’de CHP gerilimi! Bir yanda İmamoğlu diğer yanda Soyer…

İYİ Parti İzmir’de CHP gerilimi! Bir yanda İmamoğlu diğer yanda Soyer…
  • 19 Aralık 2022 13:57

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek olurken, İYİ Parti İzmir İl Başkan Adayı Sinan Bezircioğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in koltuğuna göz dikti.

İYİ Parti İzmir’de mevcut İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın il başkanlığına aday olmayarak, milletvekilliğine aday olacağını açıklamasının ardından İl Başkanlığı için adaylar çıkmaya devam ediyor. Emre Eryıldıran, Oğuzhan Yar, Şakir Genç ve Öztürk Keskin’den sonra uzun süredir Hüsmen Kırkpınar’ın danışmanlığını yapan Sinan Bezircilioğlu’da adaylığını açıkladı. Böylece İl Kongresi’ne giden süreçte aday sayısı da 5’e çıkmış oldu.

İZMİR’DE GERGİNLİK BAŞLATACAK AÇIKLAMA!

Adaylardan biri olan Sinan Bezircioğlu adaylık açıklamasında yaptığı konuşma ile okları üstüne çekti. Bezircioğlu ““Benim İl Başkanlığımda başta Büyükşehir olmak üzere birçok ilçe belediyesi bizim olacak ve İzmir’den 7 milletvekili çıkaracağız!” dedi. 6’lı masanın düzenine bir nevi başkaldıran Sinan Bezircioğlu, açık bir şekilde CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesine savaş açmış oldu.

GENEL BAŞKAN DESTEK, İL BAŞKANI KÖSTEK OLDU

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Sinan Bezircioğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesine açık savaş açarken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener geçtiğimiz hafta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında çıkan hapis ve siyasi yasak kararının ardından, Başkan İmamoğlu’nun yanına destek için ilk giden isimlerden olmuştu.

Öte yandan alınan bilgilere göre Bezircioğlu’nun yapmış olduğu bu açıklama sadece CHP’liler tarafından değil, İYİ Partililer tarafından da tepki çekti. (GAZETEEGE-HABER MERKEZİ)

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Önal: Aydınlık Türkiye için çalışacağız!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.