İşçiler, Gündoğdu’ya akın ediyor

İşçiler, Gündoğdu’ya akın ediyor
  • 1 Mayıs 2019 13:43

GAZETE EGE \ SELCAN ŞERİFAKİ

İzmir’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle işçiler kutlama yapmak üzere Gündoğdu Meydanı’nı doldurmaya başladı.
Gündoğdu Meydanı’nda belirlenen 3 giriş noktasından meydana gelen işçiler yavaş yavaş alanı doldurmaya başladı.
Siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşları da Cumhuriyet Meydanı’nda toplanıp alana giriş yaptı. Saat 12.30 itibariyle dolmaya başlayan meydanda kutlamalar saat 14.00’te başlayacak.
DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı’nın açıklaması ile başlayacak kutlama programına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de katılacak.İşçiler, Gündoğdu'ya akın ediyor
Öte yandan Kahramanmaraş’tan Şanlıurfa’ya 1 Mayıs İşçi Bayramı’na katılmak için giden işçilerin bulunduğu otobüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi öldü, 14 kişi yaralanması nedeniyle konserler iptal edildi.
Yoğun güvenlik önlemi
İzmir Emniyeti de kutlamalar sırasında önlem almak için hazırlıklarını tamamladı. Kutlama yapılacak olan alanda ve yürüyüş güzergahında yaklaşık 5 bin polis görev yapıyor. Bomba uzmanı polisler ile bomba eğitimi alan köpekler, arama yaptı. Bariyerlerle kapatılan bölgenin üç noktasına oluşturulan kapılarda, katılımcılar sıkı aramalardan geçirildi. Yasaklı pankartların, sözde bayrak ve flamaların içeriye alınmasına izin verilmedi. Çevik kuvvet ekipleri de TOMA’ların önünde hazır bekliyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay Kültürpark’ta çocuklarla bir araya geldi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.