ICE CLOUD Londra’dan sonra ilk kez Alaçatı’da

ICE CLOUD Londra’dan sonra ilk kez Alaçatı’da
  • 23 Haziran 2017 13:47

Pamuk şeker ile dondurmanın birlikte sunulduğu soft dondurma ‘Ice Cloud’ ilk kez Alaçatı’da dondurma tutkunları ile buluştu. Ice Cloud; renkli görüntüsünün ötesinde lezzeti ile de dondurma zevkine farklı bir boyut getiriyor.  Organik olarak hazırlanan  dondurmalar, pamuk şeker ile tamamlandıktan sonra tercihe göre pop-corn, drajeler, meyveler ile süslenerek dondurma tutkunlarını inanılmaz bir lezzetle ile buluşturuyor. 

 

Ice Cloud’u Londra’dan Türkiye’ye getiren Aslı  Güder; ‘Ice Cloud ile ailece gittiğimiz bir Londra seyahatinde tanıştık. Uzun bir kuyrukta bekledikten sonra tanıştığımız bu lezzeti Türkiye’ye getirerek dondurma sevenler ile buluşturmak istedik. Lezzet ve sağlığı bir arada sunma hedefiyle tamamen organik olarak hazırladığımız soft dondurma Ice Cloud, görüntüsü ve lezzeti ile de dikkat çekici. İlk adımı Alaçatı’da attığımız Ice Cloud’u Türkiye’de farklı şubeler ile yaygınlaştırmayı, dondurma sevenler ile buluşturmayı hedefliyoruz’ dedi.  

 Ice Cloud lezzetini tatmak isteyenler için: Kemalpaşa Cad. No:85 Alaçatı 

Bu haber ilgini çekebilir ->  CHP İL BAŞKANI ASLANOĞLU’NDAN 1296 MUHTARA MEKTUP
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.