Horoz’da Rodallega Geçen Sezonu Arattı

Horoz’da Rodallega Geçen Sezonu Arattı
  • 11 Şubat 2020 13:37

Horoz'da Rodallega Geçen Sezonu Arattı

GazeteEge

 

     Denizlisporlu Rodallega, bu sezon çıktığı 18 maçta sadece 5 kez gol atma başarısı gösterirken, 405 dakikadır fileleri havalandıramayarak, geçen sezonu mumla arattı.

     Süper Lig’de Konyaspor’la deplasmanda golsüz berabere kalan ve galibiyet hasretini 6 maça çıkaran Yukatel Denizlispor’da, Kolombiyalı santrfor Hugo Rodallega, geçtiğimiz sezonu mumla aratıyor. Bu sezon başında Trabzonspor’dan büyük umutlarla transfer edilen ve 18 maçta forma giyen Rodallega, 1620 dakika sahada kaldı, sadece 5 gol atabildi.

Bu Sezon Yokları Oynuyor

Galatasaray, Antalyaspor, Göztepe ve Konyaspor maçlarında gol bulamayan ve 405 dakikadır da gol sevinci yaşayamayan Kolombiyalı yıldız yokları oynuyor. Eski günlerini özleyen Rodallega, geçen sezon Trabzonspor’da 33 maçta 15 gol atarak takımına katkı sağlamıştı.  Beklentilerin uzağında kalan Rodallega, Denizlispor’un Kayserispor karşılaşmasında gol atarak kendisine gelmeyi istiyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Önal: Aydınlık Türkiye için çalışacağız!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.