Helil Kınay: Karabağlar bizim ailemiz olacak

Helil Kınay: Karabağlar bizim ailemiz olacak
  • 4 Mart 2024 14:39

Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, ziyaretlerine sabah Malatyalı gençlerle kahvaltı ederek başladı. Karabağlar’ın tüm ülkenin yoksulluklarını yaşayan bir yer olduğunu belirten Kınay, yardım eli uzatan bir belediye olacaklarını ifade ederek, “Karabağlar bizim ailemiz olacak” dedi. Sosyal ve kültürel alanlar, kapalı pazaryeri ve çocuklar için oyun parkları projeleri olduğunu söyleyen Kınay, gençlerle buluştukları bu sofraları büyüteceklerinin altını çizdi.

Karabağlar için biz varız

Girdikleri her evde ellerinin izini bırakacaklarını belirten Kınay, o eli beş sene boyunca çekmeyeceklerini ifade etti. Daha önceki buluşmalarda Karabağlarlılara ‘var mısınız?’ diye sorduğunu belirten Kınay, şimdi sözünü değiştirdiğini söyleyerek “Karabağlar için biz varız” dedi. Karabağlar’da yaşamı dönüştüreceklerini vurgulayan Kınay, seçimden sonra yürütülecek projeler hakkında bilgi verdi.

Helil Kınay: Karabağlar bizim ailemiz olacak

İzmirspor’u ziyaret etti

Malatyalı gençlerle kahvaltının ardından İzmirspor tesislerini ziyaret eden Kınay, burada İzmirspor’un çocuk futbolcularıyla bir araya geldi. Çocukların spora yönelmesinin önemini vurgulayan Kınay, 1 Nisan’dan sonra çocukların spor yapabilecekleri alanların çoğaltılması için çalışmalar gerçekleştireceklerini ifade etti. Genç sporcular tarafından coşkuyla karşılanan Kınay, onlarla futbol oynadı.

 

Okul bölgeleri öncelikli

İzmirspor tesisleri ziyaretinin ardından Sevgi Mahallesi Muhtarı Ömer Yılmaz ‘ı ziyaret eden Kınay, mahallenin yaşadığı sorunları dinledi. Mahallelinin problemlerini seçimden sonra kurulacak mahalle komisyonları ile çözeceklerini belirten Kınay, okul bölgelerinin öncelikli olduğunun altını çizerek, çocuklara yönelik çalışmaların hızla gerçekleştirileceğini ifade etti. Mahallelerde çocuk meclisleri, gençlik meclisleri ve kadın meclisleri kurulacağını ifade eden Kınay, “Karabağlar’ın bütün çocukları benim çocuklarım, bütün gençleri benim gençlerim, bütün kadınları benim kız kardeşim” dedi. Muhtarlık ziyaretinin ardından mahalle esnafı ve vatandaşlar ile buluşan Kınay, onların sorunlarını dinledi. Mahalleyi birlikte yöneterek daha güzel bir Karabağlar için çalışacaklarını belirten Kınay, 1 Nisan sonrası hayata geçecek çalışmalar hakkında konuştu.

Helil Kınay: Karabağlar bizim ailemiz olacak

Yeni İzmir’i Karabağlar yaratacak

Sevgi Mahallesi’nde mahalle buluşmasına katılan Kınay, yeni İzmir’i Karabağlar’ın yaratacağını belirterek; hep birlikte yükselip, hep birlikte büyüyeceklerini ifade etti. ‘Karabağlar için biz varız’ diyen Kınay, “Sizin sesinizin yetmediği yerde ben sizin sesiniz olacağım, sizin gücünüzün yetmediği yerde ben sizin gücünüz olacağım. Hep birlikte sokak sokak adaleti, emeği, Atatürk’ün Cumhuriyet’ini, gençleri, kadınları ve umutları büyütelim” dedi. Sonrasında Yeşilyurt Futbol Kulübü’nün çocuk futbolcularıyla buluşan Kınay, onlara spor hayatlarında başarılar diledi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Çatı Bostanlı sanatın ‘marka’ yüzü olacak

 

Seçim ofisi açılışına katıldı

Sevgi Mahallesi ziyaretinin ardından örgütün geniş katılımıyla Limontepe Seçim Ofisi açılışına katılan Kınay, yeni ofis için hayırlı olsun dileklerini iletti. Limontepe’nin kendisinde ayrı bir yeri olduğunu vurgulayan Kınay, milletvekili adayı olduğunda aday tanıtımının burada yapıldığını belirtti.

Helil Kınay: Karabağlar bizim ailemiz olacak

Göztepe kortejiyle stada yürüdü

Limontepe Seçim Ofisi açılışının ardından Kınay, Göztepe – Boluspor maçına gitmek için İnönü Caddesi’ne geldi. Başkan Adayı Kınay’ı karşılayan coşkulu Göztepe korteji, stada gidene kadar Kınay’a eşlik edip tezahüratlarda bulundu. Vatandaşlar ve Göztepe taraftarlarının katıldığı kortej yürüyüşü renkli anlara sahne oldu. Kortej eşliğinde stada gelen Kınay, sonrasında Göztepe – Boluspor maçını izledi.

 

Gençler için çalışmalar yapılacak

Ziyaretlerine Erzurum Aşkale Derneği ile devam eden Kınay, burada dernek üyesi vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Kınay, tüm bu sorunlar için çalışmalar yürüttüklerini belirterek projelerin geleceğini ifade etti. Gençlerin, çocukların ve kadınların gidebileceği yerlerin yapımı için özel çalışmalarının olduğunu söyleyen Kınay, seçimden sonra hızlı bir şekilde işe koyulacaklarını belirtti.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.