Haydi Çocuklar Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’na

Haydi Çocuklar Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’na
  • 16 Nisan 2016 14:53

Bornova Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Nisan Ayı’nda çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bunların ilki Romantik Türk işbirliği ile uçurtma etkinliği olacak. Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda 17 Nisan Pazar günü saat 13:00 te başlayacak olan etkinlikte miniklere 2 bin adet uçurtma dağıtılacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Nisan Ayı’nı daha çok çocuklara yönelik etkinliklere ayıran Bornova Belediyesi, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda özel bir program hazırladı. 17 Nisan Pazar Günü Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda uçurtmalar gökyüzünü süsleyecek.

Haydi Çocuklar Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’na

 2 bin uçurtma gökyüzünde

Çocukların aileleriyle birlikte keyifli bir pazar günü geçirerek eğlenmesi amacıyla hazırlanan etkinlikte, minikler için 2 bin adet uçurtma da dağıtılacak. Müzik ve dans gösterileri ile renklenecek olan etkinlikte şişme oyun parkı da kurulacak. Ayrıca Bisiklet ödüllü çekiş de yapılacak.

Haydi Çocuklar Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’na

Tüm etkinliğin çocukları mutlu etmek üzere oluşturulduğunu ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Yarınlarımız olan çocuklarımıza dopdolu bir program hazırladık. İlçemizde bulunan tüm çocukları ve ailelerini pazar günü Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda olmaya davet ediyoruz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Çiğli; Hasret Gültekin’i unutmadı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.