Ödemiş Belediye Başkanı Turan’dan Vali Elban’a ziyaret

Ödemiş Belediye Başkanı Turan’dan Vali Elban’a ziyaret
  • 30 Nisan 2024 11:23

Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan,  İzmir Valisi Süleyman Elban’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede ilçenin genel durumu ve kamu yatırımları değerlendirildi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Ödemiş Belediye Başkanı olarak seçilen Mustafa Turan, ziyaretlerini hızlı bir şekilde sürdürüyor.  Vali Süleyman Elban’ı makamında ziyaret eden Başkan Mustafa Turan, ilçe turizmini desteklemek üzere tarihi Birgi, Lübbey ve Efeler Yolu rotasında kamu kurumlarıyla birlikte önemli çalışmalara imza atacaklarını belirtti.

Başkan Turan; “Ödemiş, tarihi, doğası, üretim yelpazesi ile İzmir’in en güzel ilçelerinden biri.  İlçemizin kültürel, sosyal, ekonomik gelişimini sağlamak yerel yönetimler olarak en büyük görevimiz. Bu çalışmalarımızı sadece belediye olarak değil, ilçemizde ve ilimizde hizmet veren tüm kurumların işbirliği ile gerçekleştireceğiz. Sayın Valimizin desteği ile ilçemizdeki turizm çalışmalarına önem vereceğiz” dedi.

Vali Elban, Başkan Turan’a görevinde başarılar diledi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Büyük Çarşı Bornova’ya yakışacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.