Hastaneye kaldırılan Başkan Engin’den ilk açıklama geldi!

Hastaneye kaldırılan Başkan Engin’den ilk açıklama geldi!
  • 3 Ağustos 2023 11:00

Dün acilen hastaneye kaldırılan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin sağlık durumu hakkındaki son güncel açıklamayı yaptı. Engin açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Geçirdiğim ani rahatsızlık sebebiyle hastaneye kadar gelen, arayan soran, mesaj gönderen;  yakın ilgi, alakasını ve dualarını bir an olsun bile esirgemeyen,

Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na, Genel Başkan Yardımcılarımıza, İzmir Valimize, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Milletvekillerimize, tedavi sürecim boyunca hep yanımızda olan Konak Belediye Başkanımız Abdül Batur’a, İlçe Belediye Başkanlarımıza, İzmir İl Emniyet Müdürümüze, Kaymakamlarımıza, Partimizin İl ve İlçe Örgütüne, Siyasi Partilerin İl ve İlçe Başkanları ile temsilcilerine, İl Sağlık Müdürümüze, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve Personeline, bürokratlarımıza, Ege’de Son Söz İmtiyaz Sahibi Fatih Yapar’a, basın mensuplarımıza, Belediyemizde birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarıma, tüm değerli dostlarımıza ve çok kıymetli vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Çok daha iyiyim. Kısa bir tedavi sürecinin ardından tekrar bir arada olacağız. Sevgi ve saygılarımla, sağlıcakla kalın…

Bu haber ilgini çekebilir ->  İZKİTAP Fest’e hafta sonu yoğun ilgi 
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.